Recht Lite 2011

Recht Lite 2011
Prijs: GRATIS
Categorie: Boeken
Geen waarderingen
Plaatsingsdatum: 6 januari 2011
Bedrijf: Active8
Grootte: 12.16 MB
Versie: 1.1
App Type: Universal (iPhone / iPod Touch / iPad)

Beschrijving

Handzame en goed toegankelijke wetten en verdragen verzameling voor de iPhone en iPod. Gekozen is voor een logische indeling, waarbij de redacteur juridisch zoveel mogelijk heeft gekeken naar de behoefte van mensen met een interesse in het recht.

De snelle toegankelijkheid wordt nog eens versterkt door het opnemen van een zoekmachine op steekwoord.
Het is ook mogelijk om een persoonlijke lijst met referenties op te bouwen in de applicatie, om zodoende snel naar artikelen te kunnen navigeren.

Een internet connectie is niet nodig want alle wetten zijn direct beschikbaar vanuit de iPod of iPhone. De app ondersteund zowel portrait als landscape modus.

De volgende wetten zijn beschikbaar:

1. Grondwet:
Grondwet

2. Wetten:
Auteurswet
Burgerlijk Wetboek Boek 7
Wetboek van Strafrecht

* elk kwartaal een update van alle wetten!

Installeren / Bekijk in App Store

Schermafbeeldingen van app


Recensies van gebruikers

Recht Lite 2011
waarderingen: iPhone/iPad App - Recht Lite 2011waarderingen: iPhone/iPad App - Recht Lite 2011waarderingen: iPhone/iPad App - Recht Lite 2011waarderingen: iPhone/iPad App - Recht Lite 2011waarderingen: iPhone/iPad App - Recht Lite 2011
door dred05
Een handige hulpmiddel
De makers van deze applicatie hebben goed werk verricht, de wetten zijn overzichtelijk geordend met een prima zoekfunctie ingebouwd.Wat ik wel jammer vind is dat er voor de studiebundel 15 euro moet worden neergelegd, dit is niet voor elke rechtenstudent te betalen. Had liever een basisbundel van 7,50 gezien met een jaarlijkse update van 2,50.
blog comments powered by Disqus

Installeren

InstallerenBekijk in App Store