Horecarecht 2011

Horecarecht 2011
Prijs: GRATIS
Categorie: Boeken
Geen waarderingen
Plaatsingsdatum: 6 januari 2011
Bedrijf: Active8
Grootte: 8.59 MB
Versie: 1.1
App Type: Universal (iPhone / iPod Touch / iPad)

Beschrijving

Handzame en goed toegankelijke wetten en verdragen verzameling voor de iPhone en iPod. Gekozen is voor een logische indeling van het recht, waarbij de redacteur juridisch een indeling heeft gemaakt die inspeelt op de eisen van juristen die met zaken m.b.t de horeca bezig zijn of mensen die een horecabedrijf exploiteren.

De snelle toegankelijkheid wordt nog eens versterkt door het opnemen van een zoekmachine op steekwoord.
Het is ook mogelijk om een persoonlijke lijst met referenties op te bouwen in de applicatie, om zodoende snel naar artikelen te kunnen navigeren.

Een internet connectie is niet nodig want alle wetten zijn direct beschikbaar vanuit de iPod of iPhone. De app ondersteund zowel portrait als landscape modus.

Installeren / Bekijk in App Store

Schermafbeeldingen van app


Recensies van gebruikers

Horecarecht 2011
waarderingen: iPhone/iPad App - Horecarecht 2011waarderingen: iPhone/iPad App - Horecarecht 2011waarderingen: iPhone/iPad App - Horecarecht 2011waarderingen: iPhone/iPad App - Horecarecht 2011waarderingen: iPhone/iPad App - Horecarecht 2011
door Tony 3005
WAARDELOOS
Leuk die algemene wetten & besluiten, maar het zou toch voor menig ondernemer handig zijn om het arbeidsrecht erbij te zetten. De besluiten BIBOB zijn voor horeca ondernemers namelijk alleen interessant in de aanloopfase, niet als men daadwerkelijk begonnen is!
blog comments powered by Disqus

Installeren

InstallerenBekijk in App Store