PoliceSpotter

PoliceSpotter
Prijs: GRATIS
Categorie: Navigatie
waarderingen: iPhone/iPad App - PoliceSpotterwaarderingen: iPhone/iPad App - PoliceSpotterwaarderingen: iPhone/iPad App - PoliceSpotterwaarderingen: iPhone/iPad App - PoliceSpotterwaarderingen: iPhone/iPad App - PoliceSpotter 92 waarderingen
Plaatsingsdatum: 17 februari 2010
Bedrijf: The Application Store
Grootte: 1.01 MB
Versie: 1.1
App Type: iPhone / iPod Touch

Beschrijving

Alcohol, mobiele flitsers en alle andere politiecontroles via PoliceSpotter! 24u/24u Live Opvolging.

De applicatie kan gratis gedownload worden. Voor het gebruik van de live GPS-opvolging betaal je een maandelijks bedrag van 4,99 euro. Zo ontvang je een signaal telkens je een politiecontrole nadert. Deze service is gegarandeerd goed, in tegenstelling tot vele andere verkeersapplicaties.

PoliceSpotter wordt vast en zeker je nieuwe beste vriend in de wagen. Met deze handige en gebruiksvriendelijke toepassing tover je je smartphone om in een alleswetende verkeersmachine.

PoliceSpotter is 100% legaal en verwittigt je, naar gelang jouw voorkeur, van alle flitscontroles, alcoholcontroles, files en andere verkeersproblemen op jouw route.

Deze toepassing is echt gebruiksvriendelijk en kan bekeken worden in Mapview of Listview. PoliceSpotter heeft de meest complete informatie omtrent verkeer en politiecontroles en is dus zonder twijfel de nummer 1 op zijn gebied.

De hele dag door verwerkt een team alle informatie komende van onder meer publieke informatiediensten, de federale politie, online community sites en meldingen in de media. Daarnaast is er ook nog de hulp van tienduizenden enthousiaste gebruikers op de weg. Daarom vind je enkel en alleen op PoliceSpotter de meest betrouwbare verkeersinformatie.

PoliceSpotter helpt je bij het spotten van de meeste controles, maar als er toch enkele door de mazen van het net glippen, kun jij ons helpen. Telkens je een politiecontrole opmerkt, kun je die met één druk op de knop doorsturen. Zo maak je de toepassing nog beter voor jezelf en alle andere gebruikers van PoliceSpotter.

PoliceSpotter is een must voor wie geregeld de baan op moet. Deze applicatie is uniek, want niemand anders levert zowel radarcontroles, flitspalen, verkeersinformatie, controles op vrachtwagens, douanecontroles als alcoholcontroles.

PoliceSpotter wil de aandacht vestigen op de vele politiecontroles en heeft als einddoel de gebruiker aan te zetten tot veilig rijgedrag. Als daarnaast ook boetes kunnen vermeden worden, dan is dat mooi meegenomen.

Installeren / Bekijk in App Store

Schermafbeeldingen van app


Recensies van gebruikers

PoliceSpotter
waarderingen: iPhone/iPad App - PoliceSpotterwaarderingen: iPhone/iPad App - PoliceSpotterwaarderingen: iPhone/iPad App - PoliceSpotterwaarderingen: iPhone/iPad App - PoliceSpotterwaarderingen: iPhone/iPad App - PoliceSpotter
door truestories
hubbe
Leek me handig (gratis..)Maar helaas dat doen we dus niet voor € 5 euro per maand.Er zijn voldoende andere gratis kanalen!
PoliceSpotter
waarderingen: iPhone/iPad App - PoliceSpotterwaarderingen: iPhone/iPad App - PoliceSpotterwaarderingen: iPhone/iPad App - PoliceSpotterwaarderingen: iPhone/iPad App - PoliceSpotterwaarderingen: iPhone/iPad App - PoliceSpotter
door Jeroen bax
Geen ster waard
Belachelijk prijs 5,- dan kun je beter twitter en de radio in de gaten houden
blog comments powered by Disqus

Installeren

InstallerenBekijk in App Store