Stroomatlas Noordzee - 2020

Stroomatlas Noordzee - 2020
Prijs: € 11,99
Categorie: Navigatie
Geen waarderingen
Plaatsingsdatum: 12 januari 2020
Bedrijf: MJM de Meulder
Grootte: 153.97 MB
Versie: 1.0
App Type: Universal (iPhone / iPod Touch / iPad)

Beschrijving

Alle 91 getijkaarten uit de HP33 stroomatlas met de actuele stroomsituatie in de Noordzee, Waddenzee en Zeeuwse wateren, onder licentie van de Koninklijke Marine. De zeekaarten zijn offline, dus ook buiten bereik van draadloze netwerken te raadplegen.

PLUS: Uitgebreide getijdensituatie bij de referentiestations, getijdenklok met springvloed en doodtij, en zon- en maanopkomst -ondergang en maanstanden.

U kunt deze getijatlas op zowel uw iPhone als iPad installeren. Het bekijken van het kaartmateriaal op het grote scherm van een tablet gaat natuurlijk het makkelijkst gaat. Echter kunt u op alle kaarten inzoomen, zodat u deze app op uw iPhone eveneens als zinvol naslagwerk kunt gebruiken.

Deze app is bedoeld als aanvulling op onze reguliere Waterkaart - Zeeweer- en "Het Getij"-apps met live meteo- en maritieme gegevens, weerkaarten en verwachtingen voor uw iPhone en iPad.

De Stroomatlas Noordzee is gebouwd en wordt onderhouden door Surfcheck, onder licentie van de Koninklijke Marine, Dienst der Hydrografie ©. Alle rechten voorbehouden.

Heeft u vragen of problemen? Stuur een email naar post@zeeweer.nl, we helpen u graag!

Leveringsvoorwaarden
We doen ons uiterste best om een fantastische en accurate app te leveren, maar kunnen natuurlijk niet *garanderen* dat de software en de daarin gepresenteerde data altijd 100% correct werken en zijn. Het gebruik van deze software is op eigen risico. Deze app is niet bedoeld voor navigatie. Daarbij kunt u geen rechten ontlenen aan deze app of de daarin gepresenteerde informatie. Door deze app te downloaden en gebruiken accepteert u deze leveringsvoorwaarden.

Installeren / Bekijk in App Store

Schermafbeeldingen van app


Recensies van gebruikers

blog comments powered by Disqus

Installeren

InstallerenBekijk in App Store