Fietsknooppunten - Wallonië, Oostkantons en Eifel

Fietsknooppunten - Wallonië, Oostkantons en Eifel
Prijs: € 3,99
Categorie: Navigatie
Geen waarderingen
Plaatsingsdatum: 24 juli 2015
Bedrijf: Appwizard
Grootte: 1.54 MB
Versie: 1.0
App Type: Universal (iPhone / iPod Touch / iPad)

Beschrijving

Zin om te gaan fietsen in de Ardennen, de Hoge Venen of de Eifel streek?

Deze app brengt de fietsknooppuntennetwerken Waals-Picardië, 1000 bornes à vélo, Famenne, de Oostkantons en het Eifel gebied naar je toestel. Onze app is universeel, dus je kunt ze gebruiken op je iPhone en iPad en makkelijk routes uitwisselen tussen de 2 toestellen of tussen vrienden.

Deze 5 fietsnetwerken bestaan samen uit bijna 3500km aan fietsroutes tussen bijna 1200 knooppunten. Het knooppuntennetwerk in de Eifel streek breidt nog steeds uit, dus in de gratis updates van de app krijg je een steeds groter netwerk.

Deze app laat je toe om fietsroutes te plannen op deze 5 netwerken. Je maakt je routes manueel of je laat de app een lusvormige route berekenen. Voor wie met de auto naar het eerste knooppunt rijdt integreert deze app met Navigon, Apple Maps en GMaps om de route te berekenen tussen je huidige locatie en het eerste knooppunt.

Deze app ondersteunt het gebruik van offline kaarten. Je kunt van elke route die je maakt met 1 druk de offline kaarten voor een route downloaden. De app ondersteunt kaartmateriaal van Opensteetmaps, Mapquest, GMaps en OSM Topo maps.

Tijdens het fietsen kun je je laten begeleiden door stem navigatie. Deze laat je weten wanneer je een knooppunt nadert en wat het volgende knooppunt is. Tijdens het fietsen kun je ook met 1 druk poi's laden zoals cafés, restaurants, treinstations en medische faciliteiten zoals apothekers. Je kunt ook Panoramio foto's opvragen. Voor het opvragen van poi's en foto's is een internetverbinding vereist.

Tijdens het fietsen kun je ook je kaart laten roteren aan de hand van je kompas. Dit werkt zeer goed voor wie zijn toestel monteert op het stuur.

Elke route die je maakt, kun je exporteren naar een .gpx bestand en doormailen, zodat je je route ook kunt gebruiken op andere toestellen.

Deze app bevat dus zéér veel mogelijkheden die je fietstocht aangenamer maken. Om alle mogelijkheden te leren kennen, hebben we een handleiding in de app gestoken die je kennis laten maken met elk aspect van de app.

Deze app gebruikt gps in de achtergrond. Dit kan de batterijduur van je toestel beïnvloeden.

Installeren / Bekijk in App Store

Schermafbeeldingen van app


Recensies van gebruikers

blog comments powered by Disqus

Installeren

InstallerenBekijk in App Store