Verwijskompas

Verwijskompas
Prijs: GRATIS
Categorie: Medisch
waarderingen: iPhone/iPad App - Verwijskompaswaarderingen: iPhone/iPad App - Verwijskompaswaarderingen: iPhone/iPad App - Verwijskompaswaarderingen: iPhone/iPad App - Verwijskompaswaarderingen: iPhone/iPad App - Verwijskompas 10 waarderingen
Plaatsingsdatum: 20 juli 2010
Bedrijf: Bureau BlauwGeel
Grootte: 232.36 kb
Versie: 1.1
App Type: iPhone / iPod Touch

Beschrijving

Verwijskompas bevat uitgebreide informatie door zorgaanbieders zelf opgevoerd en onderhouden. De informatie wordt in samenwerking met de Regionale Ondersteuningsstructuren verzameld en up2date gehouden. Bovendien zijn veel organisaties binnen de zorg betrokken bij Verwijskompas zoals de Landelijke Huisartsen Vereniging, de Orde van Medisch Specialisten en de Koninklijke Nederlandsche Maatschappij tot bevordering der Geneeskunst (KNMG).

Het bevat ook intercollegiale contactinformatie in het besloten gedeelte van de website. Verwijskompas kan in de regio’s waar zij actief is, het meest complete en actuele overzicht van zorgaanbieders, door zorgaanbieders garanderen doordat zij ook eenmaal per jaar in de regio een gedrukte Gids Gezondheidszorg uitbrengt. Daarbij heeft de redactie contact met minimaal 95% van alle praktijken in de regio. Verwijskompas bevat naast basis informatie ook uitgebreide ‘plus informatie’ over o.a. specialismen, bereikbaarheid, samenwerkingsverbanden, kwaliteitsindicatoren en vergoedingen.

Verwijskompas is onafhankelijk van commerciële inmenging en hanteert het strikte principe dat de zorgaanbieder zelf eigenaar blijft van de eigen informatie.

GEEN RESULTAAT? DAT KAN; VERWIJSKOMPAS HEEFT EEN REGIONALE AANPAK OM DE KWALITEIT TE KUNNEN GARANDEREN.

MOMENTEEL ZIJN DE VOLGENDE REGIO’S ACTIEF:
- AMSTERDAM
- DEN HAAG
- NOORD-HOLLAND NOORD
- NOORD-HOLLAND ZUID
- MIDDEN-HOLLAND
OVERIGE REGIO’S VOLGENS SPOEDIG.

Installeren / Bekijk in App Store

Schermafbeeldingen van app


Recensies van gebruikers

blog comments powered by Disqus

Installeren

InstallerenBekijk in App Store