Slaap Lekker

Slaap Lekker
Prijs: GRATIS
Categorie: Medisch
Geen waarderingen
Plaatsingsdatum: 17 oktober 2011
Bedrijf: Zorgverzekeraar VGZ
Grootte: 11.06 MB
Versie: 1.0.4
App Type: iPhone / iPod Touch

Beschrijving

Heb je wel eens last van slapeloosheid? Zo erg dat het misschien wel invloed heeft op je werk? Of dat je er suf van bent of fysieke klachten aan overhoudt? Niet kunnen slapen kan soms tot grote gevolgen leiden.

Gratis hulp voor het slapen
De zorgverzekeraars VGZ, IZA en IZZ hebben speciaal hiervoor Slaap Lekker ontwikkeld. Dit is een gratis applicatie voor iedereen die last heeft van slaapproblemen. Gemiddeld heeft één op de drie Nederlanders last van deze klachten: van een incidenteel nachtje wakker liggen tot chronische slapeloosheid.

Tips voor het slapen
VGZ IZA en IZZ helpen je met Slaap Lekker je slaapproblemen in kaart te brengen. Het is een programma dat je kan helpen wanneer je moeite hebt met in- of doorslapen of problemen met het dag- & nachtritme. In de applicatie krijg je praktische opdrachten, tips en coaching om je slaapklachten te verminderen. Ook kun je een slaapdagboek bijhouden. Je kunt je ervaring met deze app en de resultaten die je boekt via social media delen.

Installeren / Bekijk in App Store

Schermafbeeldingen van app


Recensies van gebruikers

Slaap Lekker
waarderingen: iPhone/iPad App - Slaap Lekkerwaarderingen: iPhone/iPad App - Slaap Lekkerwaarderingen: iPhone/iPad App - Slaap Lekkerwaarderingen: iPhone/iPad App - Slaap Lekkerwaarderingen: iPhone/iPad App - Slaap Lekker
door Wiske
Onhandig
Lekker handig dat je niet terug kunt naar een dag terug om het dagboek in te vullen. Als ik op maandag het dagboek invul, maakt hij daar de nacht van maandag op dinsdag van. Je kunt dus niet op 'sochtends invullen hoe je geslapen hebt. Dat moet je de avond vantevoren doen. Logisch.
blog comments powered by Disqus

Installeren

InstallerenBekijk in App Store