Diapp

Diapp
Prijs: US$ 3,99
Categorie: Medisch
Geen waarderingen
Plaatsingsdatum: 26 oktober 2011
Bedrijf: Unit040 Ontwerp
Grootte: 629.03 kb
Versie: 1.0
App Type: iPhone / iPod Touch

Beschrijving

Berekent makkelijk de koolhydraten en spuit-indicatie voor maaltijden.

Met deze diabetes app kun je - gemakkelijk - de juiste hoeveelheid insuline bepalen om toe te dienen (te spuiten/bolussen).

Je kunt zelf je maaltijd(en) samenstellen uit een lijst van meer dan 950 producten, en zelf producten aan deze lijst toevoegen!

Voordelen:
- Je kunt zelf (eigen) producten toevoegen aan de koolhydratenlijst
- Telt gemakkelijk alle koolhydraten van een maaltijd op
- Je ziet wat je berekent (betrouwbaar)
- Te gebruiken op iPad, iPod en iPhone

Installeren / Bekijk in App Store

Schermafbeeldingen van app


Recensies van gebruikers

Diapp
waarderingen: iPhone/iPad App - Diappwaarderingen: iPhone/iPad App - Diappwaarderingen: iPhone/iPad App - Diappwaarderingen: iPhone/iPad App - Diappwaarderingen: iPhone/iPad App - Diapp
door Moeder van drie.
Erg handig!
Eindelijk een gebruiksvriendelijke hulp voor ons! Gemakkelijk alles berekenen zodat je de juiste hoeveelheid insuline kunt toedienen! Complete koolhydratenteller, eigen producten kun je toevoegen, makkelijke hoeveelheden naast de gebruikelijke grammen en ml, bv een handje een schaaltje ed. Eigen instellingen handig aan te passen, en te bedienen door vrijwel iedereen. Wij willen niet meer zonder! Eindelijk geen weegschaal, dieetwijzer en pen en papier nodig om alles uit te rekenen maar alleen de telefoon met app.! Bedankt! ben benieuwd naar eventuele verfijningen!
Diapp
waarderingen: iPhone/iPad App - Diappwaarderingen: iPhone/iPad App - Diappwaarderingen: iPhone/iPad App - Diappwaarderingen: iPhone/iPad App - Diappwaarderingen: iPhone/iPad App - Diapp
door DM1-30jaar
Ik wacht met spanning op versie 2.0
Het had al zo mooi kunnen zijn: een volledige lijst met koolhydraten van bijna alle voedingsstoffen.Deze staan dan ook in deze App, maar hij voldoet nog niet aan de huidige verwachtingen:- Het zoeken is nog beneden peil. Waarom niet zoeken met zoekvenster. Dan hoef je niet overal doorheen te baggeren.- Het aanmaken van nieuwe producten is leuk. Ik gebruik het om maaltijden die ik vaker eet op te slaan. Maar dan komen ze ook weer tussen de andere gerechten. Alleen met een cijfer voor het gerecht komt het bovenaan in de lijst. - Maak het mogelijk om je favorieten op te slaan, samengesteld uit meerdere gerechten.- De eenheden gaan nu per 100 gram/ml. Waarom niet per eenheid, bv. 1 boterham = 14 gram koolhydraten. Nu moet je steeds het getal 1 invullen wanneer je je eigen maten opgeeft, of 100 gram. Erg onhandig.- Is het mogelijk om bij velden waar een getal wordt gevraagd direct naar het numerieke deel van het keyboard te gaan? Nu moet je steeds overschakelen naar getallen.Zo zijn er nog wel een aantal opmerkingen te maken. Het programma heeft zeker potentie maar er moet nog het nodige aan gesleuteld worden wil het lekker handig werken. Maar dan heb je ook wat. Op dit moment vind ik de prijs van € 2,99 te hoog voor de matige uitvoering.Succes met de verdere ontwikkeling!
blog comments powered by Disqus

Installeren

InstallerenBekijk in App Store