Diabetes Kookboek+ by Food4Health

Diabetes Kookboek+ by Food4Health
Prijs: € 3,99
Categorie: Medisch
waarderingen: iPhone/iPad App - Diabetes Kookboek+ by Food4Healthwaarderingen: iPhone/iPad App - Diabetes Kookboek+ by Food4Healthwaarderingen: iPhone/iPad App - Diabetes Kookboek+ by Food4Healthwaarderingen: iPhone/iPad App - Diabetes Kookboek+ by Food4Healthwaarderingen: iPhone/iPad App - Diabetes Kookboek+ by Food4Health 2 waarderingen
Plaatsingsdatum: 10 maart 2011
Bedrijf: Caplan
Grootte: 62.61 MB
Versie: 1.2.2
App Type: iPad

Beschrijving

De behoefte aan juiste voeding neemt de laatste jaren meer en meer toe. Dit geldt specifiek voor mensen met Diabetes die hierdoor elke dag voor een culinaire uitdaging staan. Gezond en gevarieerd eten vergt het nodige van je inspiratie, kennis en creativiteit. In deze kookapplicatie vind je zo'n veertig heerlijke, gezonde gerechten. Ook als je niet zo veel tijd hebt om te koken en je toch de juiste voeding binnen wilt krijgen. Het Diabetes Kookboek+ is de gezonde inspiratie die je zoekt!

Dit Diabetes Kookboek+ is de eerste uitgave in een reeks over koken met diabetes. Blader één voor één door de recepten of gebruik de receptfilters om snel je favoriete gerecht te vinden. In de kookmodus wordt zorgvuldig en eenvoudig uitgelegd hoe je het gerecht bereidt en kan een kookwekker worden ingesteld per gerecht.

Bij elk recept is precies te zien wat de voedingswaarde is van het betreffende gerecht. Daarnaast bevat de app achtergrondinformatie, weetjes en tips omtrent (koken met) diabetes. Maak aantekeningen bij de recepten om je eigen draai te geven aan een gerecht en mail je boodschappenlijstje zodat je niets vergeet als je naar de supermarkt gaat!

Features:

- 40 heerlijke, gezonde recepten
- fotografie in hoge resolutie
- instructie video's
- extra tips, weetjes en informatie
- receptfilter voor vegetarische, snel te bereiden en pittige gerechten
- snelle toegang tot je favoriete recepten
- kookmodus met geïntegreerde klok; de klokken werken onafhankelijk, zodat je meerdere recepten tegelijk kunt bereiden
- boodschappenlijstje mailen
- aantekeningen maken bij de recepten

Installeren / Bekijk in App Store

Schermafbeeldingen van app


Recensies van gebruikers

blog comments powered by Disqus

Installeren

InstallerenBekijk in App Store