ABCDE app

ABCDE app
Prijs: € 0,99
Categorie: Medisch
Geen waarderingen
Plaatsingsdatum: 3 maart 2016
Bedrijf: Stichting acute geneeskunde noord-nederland
Grootte: 19.90 MB
Versie: 1.0
App Type: Universal (iPhone / iPod Touch / iPad)

Beschrijving

Deze app is speciaal ontwikkeld voor de hulpverlener die te maken heeft met medische spoedsituaties bij volwassenen. Snel raadpleegbaar en praktisch helpt het huisartsen, ambulancemedewerkers, artsen en verpleegkundigen om gestructureerd en doeltreffend de vitaal bedreigde patiënt te onderzoeken en te behandelen. Leidraad is de ABCDE waarbij de levensbedreigende aandoeningen met de grootste prioriteit het eerst opgespoord en behandeld worden. Daarnaast geeft de app praktische en beknopte achtergrond informatie over de diverse parameters en ziektebeelden.

De app is complementair aan het boek “medische spoedsituaties: de systematische benadering” van Tycho Olgers, Martine Oosterloo en Jan ter Maaten (2e herziene druk, Prelum 2015), welke wij van harte aanbevelen voor meer achtergronden van het opsporen en behandelen van medische spoedsituaties.

Wij hopen met deze app een bijdrage te leveren aan de patientveiligheid door u te ondersteunen in de systematische benadering in de opvang uw acuut zieke patiënten. Feedback ter verbetering van de app is van harte welkom.

De Stichting Acute Geneeskunde Noord-Nederland (SAGNN), 2015

www.sagnn.nl


Disclaimer:

Ondanks dat deze app met veel zorgvuldigheid is samengesteld blijft de gebruiker zelf verantwoordelijk voor het gebruik ervan in de praktijk en de daarmee samenhangende patiëntenzorg. Voor vragen of opmerkingen kunt u mailen naar: info@sagnn.nl. Suggesties ter verbetering worden hoog gewaardeerd.

CE markering: Medische app’s kunnen vallen onder een medisch hulpmiddel en vereisen daarmee soms CE markering. De ABCDE-app is geen computerprogramma maar een elektronisch document met behandelprotocollen en valt daarom NIET onder medisch hulpmiddel. CE markering is daarmee niet vereist.

Installeren / Bekijk in App Store

Schermafbeeldingen van app


Recensies van gebruikers

blog comments powered by Disqus

Installeren

InstallerenBekijk in App Store