iKoken Spaanse Keuken

iKoken Spaanse Keuken
Prijs: € 0,79
Categorie: Lifestyle
Geen waarderingen
Plaatsingsdatum: 19 april 2012
Bedrijf: Apps of All Nations, LLC
Grootte: 3.67 MB
Versie: 2.0
App Type: iPhone / iPod Touch

Beschrijving

Probeer eens een keer te koken op z’n Spaans met iKoken De Spaanse Keuken. De iKoken De Spaanse Keuken-applicatie geeft u toegang tot 50 van de lekkerste en gemakkelijk te bereiden recepten om samen met uw gezin van te genieten. Ieder van deze zorgvuldig geproefde en geselecteerde recepten wordt begeleid door een foto waardoor het water je in de mond loopt. De heldere en eenvoudige beschrijving van de benodigde ingrediënten en die van de bereidingswijze helpen u om uw talenten als kok optimaal te benutten.

Heeft u uw eigen bijzondere Spaanse gerechten? Deze zijn heel gemakkelijk toe te voegen aan uw iKoken De Spaanse Keuken. Als u eenmaal enkele recepten heeft geprobeerd, zult u deze willen delen met uw familie en vrienden. Dat kan heel eenvoudig per e-mail, rechtstreeks vanuit de applicatie!

iKoken is een onmisbare iPhone- en iPod-applicatie voor iedereen die het beste van zichzelf wil laten zien in de keuken. Vergeet nooit meer uw boodschappenlijstjes en heb uw favoriete recepten altijd bij de hand, ook zonder internetverbinding.

Onze recepten zijn met zorg geproefd en geselecteerd en worden geïllustreerd aan de hand van een foto die je het water in de mond doet lopen. De heldere en eenvoudige beschrijving van de benodigde ingrediënten en die van de bereidingswijze helpen u om uw talenten als kok optimaal te benutten.

Er zijn tot nu toe 19 verschillende iKookboeken beschikbaar: Aperitieven, Barbecue, De Chinese Keuken, De Spaanse Keuken, De Makkelijke Keuken, De Griekse Keuken, De Indiase Keuken, De Italiaanse Keuken, De Japanse Keuken, De Marokkaanse Keuken, De Mexicaanse Keuken, Quiches en Taarten, De Vegetarische Keuken, Desserts, De Kleine Koks, Slowcooker, Broden, Salades, Soepen.

iKoken brengt de wereldkeuken op je bord. Smakelijk!

Installeren / Bekijk in App Store

Schermafbeeldingen van app


Recensies van gebruikers

blog comments powered by Disqus

Installeren

InstallerenBekijk in App Store