funda beta

funda beta
Prijs: GRATIS
Categorie: Lifestyle
Geen waarderingen
Plaatsingsdatum: 17 oktober 2016
Bedrijf: Funda Real Estate B.V.
Grootte: 74.70 MB
Versie: 4.0.0
App Type: iPhone / iPod Touch

Beschrijving

Het leuke van de funda beta app is dat je deze nu al kunt gebruiken. Je beschikt dan meteen over veel voordelen zoals een nieuw design en verbeterde filteropties. En we zijn nog niet klaar met ontwikkelen. Ook de komende maanden wordt er hard gewerkt aan de app en wordt Zoeken op kaart en Mijn funda toegevoegd.

Wat is verbeterd?
De funda beta app maken we samen met jou. Door jouw feedback kunnen we onze app namelijk continu blijven ontwikkelen. Zo hebben we, op basis van eerdere feedback, de volgende opties verbeterd:

• Nieuw design: De app heeft een volledig nieuw design met grotere foto’s zodat je direct een goede indruk krijgt van het huis. Ook alle woningkenmerken worden duidelijk en overzichtelijk weergegeven en kun je eenvoudig navigeren naar foto’s, video’s en plattegronden.
• Filteropties: Je hebt direct toegang tot de meest gebruikte filters zodat je nog sneller je droomhuis kan vinden.
• Eigen vraagprijs invoer: Je kunt snel en eenvoudig zelf een vraagprijs intypen en dus ook op een specifieke prijs zoeken.

Welke functies worden nog toegevoegd?
Zoals gezegd: onze app is nog niet af. De komende maanden werken we onder meer aan:

• Zoeken op kaart: Naast dat de zoekresultaten worden weergegeven in een lijst, worden deze dan ook op een kaart getoond. Ook is het mogelijk om woningen te markeren zodat het in één oogopslag duidelijk is welke woningen je al hebt bekeken.
• Mijn funda: Met Mijn funda creëer je eenvoudig een overzicht van je favoriete huizen en word je als eerste op de hoogte gehouden van eventuele prijswijzigingen.

De app is momenteel alleen beschikbaar voor koopwoningen. Voor huur- en nieuwbouwwoningen raden we je aan om tijdelijk nog even de oude app te gebruiken.

Veel plezier met onze funda beta app. Ondertussen blijven we de app ontwikkelen, verbeteren, aanpassen, én horen graag jouw feedback. Je vragen, opmerkingen en suggesties zien we dan ook graag tegemoet. Hoe? Met een druk op de feedback-knop komt het vanzelf bij ons terecht.

Installeren / Bekijk in App Store

Schermafbeeldingen van app


Recensies van gebruikers

blog comments powered by Disqus

Installeren

InstallerenBekijk in App Store