Yoga met je ogen dicht

Yoga met je ogen dicht
Prijs: GRATIS
Categorie: Gezondheid/fitness
Geen waarderingen
Plaatsingsdatum: 18 oktober 2017
Bedrijf: Sandra Diependaal
Grootte: 10.29 MB
Versie: 1.0
App Type: iPhone / iPod Touch

Beschrijving

Dit is een nederlandstalige app, met verschillende yogalessen. De lessen zijn ingesproken, zonder beeld, zodat je de oefeningen met gesloten ogen kunt doen. Hierdoor word je je meer bewust van je lichaam en wat er gebeurt tijdens de oefeningen.
Er zijn lessen met gevarieerde oefeningen (liggend, zittend en staand) en er zijn lessen met alleen zittende of liggende oefeningen. De Hatha yogalessen zijn rustig en voor iedereen toegankelijk, je gaat tot je eigen grens. Ook mensen in een rolstoel of mensen die niet op een matje kunnen liggen, kunnen de zittende en liggende lessen volgen.
De oefeningen zijn vooral gericht op bewustwording, ademhaling en ontspanning. Op een milde manier word je soepeler en leniger door de yogalessen.
De app is gratis, met een gratis demoles. De overige lessen kun je kopen voor € 4,49 per les of € 14,99 voor alle huidige en toekomstige lessen. Eenmaal gekocht, blijven de lessen beschikbaar. De app wordt steeds aangevuld met nieuwe lessen.
Voor specifieke wensen of vragen over de app kun je contact opnemen met Sandra Diependaal, door te mailen naar sandradiependaal@gmail.com.
Doe je liever losse oefeningen en meditaties? Download dan de app Meditatie en Ontspanning!

Installeren / Bekijk in App Store

Schermafbeeldingen van app


Recensies van gebruikers

blog comments powered by Disqus

Installeren

InstallerenBekijk in App Store