Regenmelding

Regenmelding
Prijs: GRATIS
Categorie: Diensten
waarderingen: iPhone/iPad App - Regenmeldingwaarderingen: iPhone/iPad App - Regenmeldingwaarderingen: iPhone/iPad App - Regenmeldingwaarderingen: iPhone/iPad App - Regenmeldingwaarderingen: iPhone/iPad App - Regenmelding 1 waarderingen
Plaatsingsdatum: 31 maart 2012
Bedrijf: Paul Wagener
Grootte: 21.07 MB
Versie: 2.0
App Type: Universal (iPhone / iPod Touch / iPad)

Beschrijving

Sta nooit meer in de regen! Regenmelding geeft u een waarschuwing op het moment dat er een regenwolk op uw locatie aankomt.

🚏 Kies uit een lijst van plaatsnamen of stel op de meter nauwkeurig in waar u gewaarschuwd wilt worden.

🚙 Met de 'Volg mij' GPS functie is de melding altijd relevant, waar u ook bent!

🕓 Kies zelf hoeveel minuten u van tevoren gewaarschuwd wilt worden.

💦 Gewaarschuwd worden bij lichte neerslag of pas bij een wolkbreuk? Stel zelf exact in hoe sterk de regen moet zijn voordat u ervoor gewaarschuwd wordt.

🔔 Liever niet elke 5 minuten een berichtje bij wisselend weer? Stel zelf in hoe vaak u een pushbericht wilt ontvangen.

🌙 Als u niet 's nachts wakker wilt worden van de berichtjes kunt u deze gemakkelijk uitzetten met de 'Ook 's nachts' optie. Als deze uitstaat krijgt u tussen 0:00 en 8:00 geen pushberichten.

📢 Kies uit 11 grappige regen-gerelateerde geluidjes om de pushberichten te onderscheiden. U kunt zelf kiezen uit alles van een enkele drup tot een hevige donderslag.

☔ Kijk met de 'Meer info' functie exact terug waarom u wel of niet een push bericht ontvangt.

5⃣ Stel tot wel vijf verschillende meldingen in. Alle bovenstaande opties zijn per melding in te stellen. Zo kunt u verschillende locaties in de gaten houden of voor dezelfde locatie verschillende geluidjes instellen. Bijvoorbeeld een drup geluid voor de lichte neerslag en een onweer geluid als de regen heviger gaat worden.

☁ Op de radar ziet u niet een stilstaand beeld van om de 5 minuten maar een vloeiende animatie van de regenbuien! Zo kunt u op de minuut precies aflezen hoe laat het bij u gaat regenen.

☀ Stel de kaart in precies zoals u wilt. Kies zelf het type kaart, welke kleuren de buien hebben, hoe snel de animatie loopt, hoe transparant de radarbeelden moeten zijn, hoe vaak de klok update en hoe ver terug en vooruit u wilt kunnen kijken.

📶 Met de neerslaggrafiek ziet u in één oogopslag hoelang het bij u in de buurt droog blijft.

🚀 Regenmelding download als snelste de neerslagradar. Binnen een seconde weet u al of het bij u gaat regenen. En u ziet bij opstarten meteen de bewegende beelden, u hoeft niet eerst ergens op te klikken.

📲 Regenmelding is universeel. Koop de app 1x en krijg zowel de iPhone als de iPad versie!

Installeren / Bekijk in App Store

Schermafbeeldingen van app


Recensies van gebruikers

blog comments powered by Disqus

Installeren

InstallerenBekijk in App Store