TechWise Twente

TechWise Twente
Prijs: GRATIS
Categorie: Zakelijk/Financiën
Geen waarderingen
Plaatsingsdatum: 13 april 2019
Bedrijf: TechWise Twente
Grootte: 182.53 MB
Versie: 1.0
App Type: Universal (iPhone / iPod Touch / iPad)

Beschrijving

TECHWISE TWENTE
Ervaar de virtuele tour met uw smartphone. Download de gratis TechWise Twente App en bekijk de 360 video’s bij REMO-West Twente en SMEOT.
Kijk rond in de verschillende praktijkruimtes waar de studenten werken aan de mooie technologische opstellingen van de verschillende opleidingen.

REMO West-Twente staat voor Regionale Elektro en Metaal Opleidingen West-Twente. REMO is een vereniging van lidbedrijven met een eigen modern praktijkcentrum die jonge schoolverlaters opleid op BBL niveau 2, 3 of 4. Wij leiden op in één van de beroepen in de elektrotechniek, installatietechniek, mechatronica of metaal. Naast deze jonge mensen leiden we ook oudere (professionals) werknemers op in een regulier en/of individueel traject in de richting mechatronica BBL niveau 3 en 4 voor lidbedrijven en niet lidbedrijven.
SMEOT (Stichting Metaal- Elektro Opleidingen Twente) is een onderwijsorganisatie die sedert 1970 MBO-opleidingen en cursussen verzorgt in de Metaal- en aanverwante technieken. Onze roots liggen bij de toenmalige Stork-school (Wilhelminaschool), Hollandse Signaal fabieken, Heemaf, Hazemeyer.

VIRTUAL REALITY MODE
Deze app is voorzien van Virtual Reality-mode. Klik op het bril-icoontje en plaats je telefoon in de Virtual Reality bril, zoals de Google Cardboard of een andere virtual reality bril, voor een ultieme beleving!

BESCHIK JE NIET OVER EEN VIRTUAL REALITY BRIL
Beweeg je smartphone in de rondte voor een ultieme beleving van deze 360 graden video tour. Als je het apparaat omhoog / omlaag, van links naar rechts draait, zal je de Fagerhult projecten op een intense manier beleven. Je kunt ook swipen met je vinger.

Installeren / Bekijk in App Store

Schermafbeeldingen van app


Recensies van gebruikers

blog comments powered by Disqus

Installeren

InstallerenBekijk in App Store