Insist

Insist
Prijs: GRATIS
Categorie: Zakelijk/Financiën
waarderingen: iPhone/iPad App - Insistwaarderingen: iPhone/iPad App - Insistwaarderingen: iPhone/iPad App - Insistwaarderingen: iPhone/iPad App - Insistwaarderingen: iPhone/iPad App - Insist 2 waarderingen
Plaatsingsdatum: 4 mei 2020
Bedrijf: Avagama
Grootte: 12.23 MB
Versie: 1.0
App Type: iPhone / iPod Touch

Beschrijving

Rekeningen betalen kan een hele klus zijn. Je moet je mail in de gaten houden, je brievenbus en dan heb je ook nog beveiligde omgevingen waar je op moet letten. Wist je dat maar liefst 40% van de Nederlanders moeite heeft met de financiële administratie? Met de Insist app worden betalingsachterstanden verleden tijd. Deze tool zorgt voor overzicht zodat jij altijd weet welke rekening openstaat.

Insist is een unieke mobiele app om jouw persoonlijke boekhouding weer overzichtelijk te maken. Omdat de app is ontworpen om het gebruik zo makkelijk mogelijk te maken is het voor iedereen een ideaal financieel hulpmiddel. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. Je kunt de app niet alleen voor eenmalige rekeningen gebruiken, maar ook voor termijnbetalingen. Zo ben jij nooit meer een rekening kwijt dankzij Insist. Installeer de app meteen op jouw telefoon!


Hoe werkt het?

#1 Iedereen kan boekhouden!
Als eerst maak je via de app een account aan. Dit doe je al in enkele stappen. Met een account op de Insist app zijn je betalingsgegevens beveiligd. Na het aanmaken van een account kan je gelijk aan de slag!

#2 Maak een eind aan je betalingsachterstand!
In het rekeningenoverzicht vind je al je openstaande betalingen. Omdat de rekeningen overzichtelijk worden geordend op datum van betaling hoef je niet langer bang te zijn voor achterstanden.

#3 Betaal altijd op tijd!
Het bedrag later voldoen kan ook door een notificatie toe te voegen. Zo kan je een wekker instellen en krijg je een melding op je telefoon wanneer je tot betaling moet overgaan.

#4 Geef jezelf financiële rust!
De factuur of andere belangrijke documenten kun je aan de betaling koppelen. Zo ben jij nooit meer een rekening kwijt dankzij Insist.

Installeren / Bekijk in App Store

Schermafbeeldingen van app


Recensies van gebruikers

blog comments powered by Disqus

Installeren

InstallerenBekijk in App Store