Bank de Kremer

Bank de Kremer
Prijs: GRATIS
Categorie: Zakelijk/Financiën
Geen waarderingen
Plaatsingsdatum: 18 juni 2018
Bedrijf: Bank J. Van Breda & Co NV
Grootte: 151.80 MB
Versie: 3.0.2
App Type: iPhone / iPod Touch

Beschrijving

Pas als je weet wat er is, weet je wat kan

Je wil nu, en later, goed leven. Maar hoe weet je of dat kan als je niet weet wat je hebt? Bank de Kremer, een divisie van Bank J.Van Breda & C° NV, wil je helpen overzicht te krijgen in wat je hebt, en kan hebben. Want pas als je weet wat er is, weet je wat kan.

Met de app breng je in kaart hoe je er financieel voorstaat. Wat kan je je veroorloven na je pensioen? Hoe is je vermogen samengesteld? Hoe kan je optimaliseren? Met de app simuleer je volledig vrijblijvend wat je kan doen om het later nét nog iets beter te hebben. Ook als je geen klant bij ons bent.


Beheer je vermogen in 4 stappen

1/ Overzicht
Alles begint met het antwoord op de vraag waar je vandaag staat. Wat je vandaag hebt. En of dat genoeg is voor morgen. Met de app breng je tot in detail je vermogen, inkomsten en uitgaven in kaart.

2/ Inzicht
Overzicht geeft inzicht. Des te nauwkeuriger je weet hoe je financiële situatie eruit ziet, des te beter je zicht krijgt op hoe je nu, en later, kan leven. En ook of, en wat, je kan doen om dat leven nét nog wat beter te maken.

3/ Simuleren en leren optimaliseren
Wat kan je je veroorloven na je pensioen? Kan je met pensioen wanneer je zou willen? Hoe is je vermogen samengesteld? Hoe kan je optimaliseren? De app geeft je vrijblijvend de mogelijkheid om zelf te simuleren en houdt je op de hoogte hoe je vermogen evolueert.

4/ Persoonlijk advies
Wij zijn er voor je om je daadwerkelijk te helpen als het nodig is. Onze adviseurs staan klaar om je door de app te loodsen. Je kan bij hen terecht om af te stemmen of je beleggingen doen wat ze moeten doen. En stellen, waar nodig, en in overleg met jou, bij.


Klant van Bank de Kremer?

Ben je klant van Bank de Kremer, een divisie van Bank J.Van Breda & C° NV? Dan kan je met de app makkelijk bankieren waar en wanneer je maar wil . Snel, praktisch en eenvoudig. Je pincode volstaat om bijna alle verrichtingen uit te voeren. Je moet je eenmalig registreren met behulp van je digipass en pincode. Nog geen online banking? Contacteer dan de Helpdesk Customer Care op het nummer 03 294 23 09.


Meer info?

Surf dan naar https://www.bankdekremer.be.

Installeren / Bekijk in App Store

Schermafbeeldingen van app


Recensies van gebruikers

blog comments powered by Disqus

Installeren

InstallerenBekijk in App Store