MennenDressuur

MennenDressuur
Prijs: € 5,99
Categorie: Sport
Geen waarderingen
Plaatsingsdatum: 26 juli 2012
Bedrijf: Tess Acerico
Grootte: 17.06 MB
Versie: 1.0.1
App Type: iPhone / iPod Touch

Beschrijving

Deze handige app bevat naast de noodzakelijke onderdelen die je voor de training en op wedstrijden nodig hebt, ook een aantal handige/leuke extra’s.

Introductieprijs € 5,99

In de app MennenDressuur zijn ook de officiële dressuurproeven Klasse B t/m ZZ en Samengesteld opgenomen. Je hebt je telefoon meestal bij je. Mét de app MennenDressuur op de telefoon heb je dan ook de dressuurproeven bij je. Goed verlicht, dus onder alle omstandigheden goed leesbaar.

Heb je goed gereden en wil je het delen met je vrienden dan kies je voor de snelle verbindingen met Facebook, Hyves, Twitter of LinkedIn.

Wordt een wedstrijd op het laatste moment afgelast of verschoven? Dan kan de menvereniging dat via de DressuurApp aan jou als gebruiker laten weten. Via de app MennenDressuur word je ook op de hoogte gehouden van het laatste "hippische nieuws" en speciale "App-aanbiedingen".

Vanuit de App kan je meedoen aan de fotowedstrijd 2012.
Doe mee en maak kans op een tablet.

(Apple is op geen enkele wijze betrokken bij deze wedstrijd, noch is zij sponsor hiervan. Er zullen ook geen Apple producten als prijs worden weggegeven.)
Zie reglement op www.dressuurapp.com

Er is ook een app ManegeDressuur App en een DressuurApp voor iPhone. Van de DressuurApps komt binnenkort ook een iPad(3)-versie uit.

Een app voor springruiters en springconcoursen wordt op dit moment ontwikkeld.

In ontwikkeling: MennenDressuur XL!!

In deze XL-versie zijn o.a animaties van alle proeven opgenomen. Ook is daarin een navigatiemogelijkheid naar wedstrijdlokaties opgenomen. En meer ... De app MennenDressuur kan volledig geïntegreerd worden in jouw dressuurwedstrijden.
Van training en inschrijving tot op de wedstrijdlokatie.

Installeren / Bekijk in App Store

Schermafbeeldingen van app


Recensies van gebruikers

blog comments powered by Disqus

Installeren

InstallerenBekijk in App Store