Feyenoord App

Feyenoord App
Prijs: GRATIS
Categorie: Sport
waarderingen: iPhone/iPad App - Feyenoord Appwaarderingen: iPhone/iPad App - Feyenoord Appwaarderingen: iPhone/iPad App - Feyenoord Appwaarderingen: iPhone/iPad App - Feyenoord Appwaarderingen: iPhone/iPad App - Feyenoord App 5 waarderingen
Plaatsingsdatum: 19 oktober 2016
Bedrijf: Feyenoord Rotterdam N.V.
Grootte: 53.50 MB
Versie: 1.0
App Type: Universal (iPhone / iPod Touch / iPad)

Beschrijving

Met de officiële Feyenoord App ben je altijd en overal op de hoogte van het laatste nieuws over jouw favoriete voetbalclub!

Je ontvangt als eerste het laatste nieuws dankzij de handige pushmeldingen. Ook zie je via de app exclusieve fotoverslagen en video’s, kun je de profielen en statistieken van de spelers van Feyenoord 1 bekijken en vind je het programma en de uitslagen in één helder overzicht.

Matchday
Tijdens Matchday is de Feyenoord App dé plek om de wedstrijd van Feyenoord 1 te volgen. Vanaf de ochtend van de wedstrijddag wordt op de dynamische tijdlijn afgeteld richting de aftrap van de wedstrijd. Op de tijdlijn worden alle social media berichten van de Feyenoord-kanalen, het laatste nieuws en exclusieve video’s in één overzicht gebundeld aangeboden, zodat je helemaal in de stemming komt voor de wedstrijd. Tijdens het duel vind je hier een live verslag, actiefoto’s en statistieken, zodat je in spanning kunt meeleven met de prestaties van Feyenoord.

De officiële Feyenoord App:
- Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws dankzij de pushmeldingen
- Al het Feyenoord-nieuws in één helder overzicht
- Exclusieve fotoverslagen en video’s
- Overzicht programma en uitslagen Feyenoord 1
- Informatie en statistieken over de spelers van Feyenoord 1
- Volg de wedstrijden in de exclusieve ‘Matchday’ omgeving
- Direct toegang tot de Feyenoord Fanshop en de Online Feyenoord Ticketshop

Download nu de gratis Feyenoord App en je bent als eerste op de hoogte van het laatste Feyenoord-nieuws!

Installeren / Bekijk in App Store

Schermafbeeldingen van app


Recensies van gebruikers

Feyenoord App
waarderingen: iPhone/iPad App - Feyenoord Appwaarderingen: iPhone/iPad App - Feyenoord Appwaarderingen: iPhone/iPad App - Feyenoord Appwaarderingen: iPhone/iPad App - Feyenoord Appwaarderingen: iPhone/iPad App - Feyenoord App
door FR JoTed
Niet af, nieuws ververst niet
Het nieuws onder het knopje nieuws ververst niet automatisch en blijft hangen op de laatste keer dat de app geopend is. Naar beneden trekken ververst niet, zoals bij veel apps gebruikelijk is.Veel onderdelen openen in een in-app webbrowser in plaats van een echte optie in de app. Een ervan is het bestellen van kaarten en een ander is de Fanshop. Zo voelt de app aan als half afgemaakt.Het is beter dan de oude app, maar het moet echt veel beter.
blog comments powered by Disqus

Installeren

InstallerenBekijk in App Store