Jong LWV

Jong LWV
Prijs: GRATIS
Categorie: Sociaal netwerken
Geen waarderingen
Plaatsingsdatum: 25 september 2013
Bedrijf: BlueTea BV
Grootte: 9.07 MB
Versie: 1.0
App Type: iPhone / iPod Touch

Beschrijving

Jong LWV heeft als slogan boost your business. Wij willen je stimuleren om het beste uit jezelf en je bedrijf te halen. Dit doen we door verschillende uitdagende en grensverleggende activiteiten te organiseren waar je kennis en ervaring met andere Jong LWV leden kunt uitwisselen.

Omdat Jong LWV een onderdeel is van de LWV hebben wij een enorm netwerk tot onze beschikking. We zullen je op meerdere manieren in contact brengen met dit netwerk. Jong LWV werkt ook nauw samen met andere jonge managementverenigingen in Nederland en België.

Wij streven ernaar dat onze leden het beste uit zichzelf en hun bedrijf kunnen halen.

De bovenstaande tekst, die de doelstelling van Jong LWV toelicht, geeft een beeld van de functie die dit onderdeel van de LWV heeft en die het probeert te bewerkstellingen voor haar leden. Gezien de leeftijdsgrens van 40 jaar is de doelgroep van jong LWV gericht op jonge ondernemers die nog midden in de ontwikkeling van hun ondernemersbestaan zitten. Als toegevoegde waarde in de informatievoorziening horen hier moderne communicatiemiddelen als deze smartphone app bij, die de leden optimaal kunnen ondersteunen.

Installeren / Bekijk in App Store

Schermafbeeldingen van app


Recensies van gebruikers

blog comments powered by Disqus

Installeren

InstallerenBekijk in App Store