Hulp op Zak

Hulp op Zak
Prijs: GRATIS
Categorie: Reizen
Geen waarderingen
Plaatsingsdatum: 5 juli 2011
Bedrijf: 24/7 World.net
Grootte: 3.90 MB
Versie: 1.2.4
App Type: Universal (iPhone / iPod Touch / iPad)

Beschrijving

Om u een onbezorgde tijd te bezorgen tijdens uw vakantie heeft Europeesche Verzekeringen, in samenwerking met Dokterdokter.nl, een uitgebreide medische iPhone app ontwikkeld: Hulp op Zak.

Vakantie, stedentrip of wereldreis: Hulp op Zak is dé medische app voor onderweg. Hulp op Zak informeert u voor elk land ter wereld over vaccinaties en veel voorkomende ziekten. Ook bevat de app een uitgebreide medische vraagbaak, een medisch woordenboek in negen talen én de nummers van alle Nederlandse alarmcentrales.

De onder de Medisch A-Z opgenomen informatie is samengesteld en gecontroleerd door medici. Dit is gebeurd op basis van door medische beroepsgroepen (artsen en apothekers) gevalideerde kennis en richtlijnen.

De app heeft geen internetverbinding nodig, dus geen onnodige kosten in het buitenland.


Hulp op Zak op een rij

•Informatie per land: in één oogopslag ziet u welke ziekten vaak voorkomen op uw bestemming. Handig: u leest ook meteen of u vooraf een inenting nodig heeft.

•Medisch A-Z: kwallenbeet, ziek of andere medische zorgen tijdens uw reis? Hulp op Zak geeft uitgebreide informatie en tips over een groot aantal ziekten en aandoeningen.

•Woordenboek: een compleet medisch woordenboek in Nederlands, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans en Turks. Wel zo handig als u met een buitenlandse arts of hulpverlener moet communiceren.

•Alarmcentrale: neem bij gezondheidsproblemen altijd contact op met uw verzekeraar of hulpverlener in Nederland. De app bevat de nummers van vrijwel alle Nederlandse alarmcentrales.

Installeren / Bekijk in App Store

Schermafbeeldingen van app


Recensies van gebruikers

Hulp op Zak
waarderingen: iPhone/iPad App - Hulp op Zakwaarderingen: iPhone/iPad App - Hulp op Zakwaarderingen: iPhone/iPad App - Hulp op Zakwaarderingen: iPhone/iPad App - Hulp op Zakwaarderingen: iPhone/iPad App - Hulp op Zak
door Carl_M
Super handig
De app draait nu op zowel iPhone als iPad, en op de iPad krijg je er dan ook nog een handig notitieblokje bij (op de alarmnummers pagina).
blog comments powered by Disqus

Installeren

InstallerenBekijk in App Store