Fietsroute

Fietsroute
Prijs: GRATIS
Categorie: Reizen
waarderingen: iPhone/iPad App - Fietsroutewaarderingen: iPhone/iPad App - Fietsroutewaarderingen: iPhone/iPad App - Fietsroutewaarderingen: iPhone/iPad App - Fietsroutewaarderingen: iPhone/iPad App - Fietsroute 5 waarderingen
Plaatsingsdatum: 17 mei 2013
Bedrijf: Route.nl BV
Grootte: 9.83 MB
Versie: 1.0
App Type: iPhone / iPod Touch

Beschrijving

Fietsen is een passie en deze vorm van ontspanning wordt door miljoenen mensen van alle rangen en standen gedeeld. Elk jaar weer trekken we er met zijn allen op uit om de mooiste plekken te ontdekken, om te ontspannen of om simpelweg in conditie te blijven. Als we dan nog genoeg vitamine C mogen ontvangen van de weergoden, is de dag helemaal compleet.

Deze app gaat je in TWEE KLIKKEN helpen om mooie fietstochten te ondernemen waarbij we je meenemen op ontdekkingstocht door de mooiste natuurgebieden en plaatsen die Nederland, Vlaams-België en het grensgebied Duitsland rijk is.

Via de app kun je HONDERDEN voor gedefinieerde routes zoeken, variërend in lengte, thema en locatie of streek. Dat kan standaard via het selecteren van een provincie en de lengte van de route OF je kunt het vrije invoerveld in combinatie met de lengte van de fietsroute gebruiken om bijvoorbeeld op de Veluwe te fietsen: 51-100 KM en Veluwe.

Bij de gepresenteerde lijst van routes op de Veluwe kun je desgewenst vervolgens verder filteren op afstand en tijd, eten, drinken & slapen, op aanbieder van de route (VVV, Route.nl, Falk etcetera) en nog veel meer.

Ben je bij de juiste route aangekomen, dan open je de route en wordt je een routekaart met een wervende routebeschrijving en bijbehorende sfeerfoto’s getoond. Zelfs een knooppunten overzicht en dichtstbijzijnde VVV, groene parkeerplaats of treinstation wordt aangegeven! Met deze informatie weet je precies waar je aan toe bent.

Via de kaart wordt je eigen positie ten opzichte van de route steeds weergegeven. Je weet altijd waar je bent en waar je naar toe gaat. Je mobile smart phone vraagt automatisch toestemming om je locatie te mogen peilen.

Alle unieke routes hebben een ding gemeen: ze zijn met zorg door alle partners van Route.nl samengesteld. Je kunt de routes ook vinden via de eigen huis computer op www.route.nl.

Installeren / Bekijk in App Store

Schermafbeeldingen van app


Recensies van gebruikers

Fietsroute
waarderingen: iPhone/iPad App - Fietsroutewaarderingen: iPhone/iPad App - Fietsroutewaarderingen: iPhone/iPad App - Fietsroutewaarderingen: iPhone/iPad App - Fietsroutewaarderingen: iPhone/iPad App - Fietsroute
door Omightytts
Prima app
Mooi vormgegeven app, maakt zijn beloften waar.
Fietsroute
waarderingen: iPhone/iPad App - Fietsroutewaarderingen: iPhone/iPad App - Fietsroutewaarderingen: iPhone/iPad App - Fietsroutewaarderingen: iPhone/iPad App - Fietsroutewaarderingen: iPhone/iPad App - Fietsroute
door ArjunaSunanda
Handige App!
Prachtige app, erg gebruiksvriendelijk!
blog comments powered by Disqus

Installeren

InstallerenBekijk in App Store