TopoMania

TopoMania
Prijs: € 4,49
Categorie: Onderwijs
Geen waarderingen
Plaatsingsdatum: 22 april 2014
Bedrijf: David Pront
Grootte: 21.03 MB
Versie: 1.1.0
App Type: Universal (iPhone / iPod Touch / iPad)

Beschrijving

Het bekende oefenprogramma voor Topografie is nu ook beschikbaar als iPad app.

Met de TopoMania app kunnen honderden topografische oefenkaarten gespeeld worden, en het aanbod blijft groeien. De kaarten zijn gericht op het Nederlandse en Belgische topografie onderwijs.

Bovendien kan je op de TopoMania website je eigen kaarten samenstellen en deze vervolgens in de app gebruiken. Hierdoor zijn de mogelijkheden onbeperkt!

De kaarten in TopoMania zijn tot stand gekomen in samenwerking met leerkrachten en leerlingen. In de loop van de afgelopen jaren is een indrukwekkende collectie opgebouwd van kaarten die direct toepasbaar zijn op de lessen op school.

En mocht je toch nog een kaart nodig hebben die nog niet in het programma zit of een bestaande kaart willen aanpassen, dan kan je op de topomania website zelf je eigen kaarten samenstellen.

De TopoMania oefeningen zijn leuk, uitdagend en leerzaam! Er zijn vier spelletjes die met elke kaart gespeeld kunnen worden.

Racen - Aanwijzen - Multiple Choice en Slepen

Wil je eerst kennismaken met de kaarten van TopoMania, ga dan naar de website www.topomania.net. Alle kaarten die je hier vindt kan je ook in de app gebruiken.

kenmerken:
- Veelgeprezen en meest gebruikte topografie oefenprogramma
- Kaarten voor Nederland, België, Europa, Afrika, Azië, Amerka, Wereld.
- In-app voortgangsrapportage met rapportcijfers
- Zelf kaarten maken op de website en gebruiken in de app
- Verschillende niveaus maakt de app geschikt voor leeftijden van 4 tot 100 !
- Geen reclame en geen in-app aankopen!

Installeren / Bekijk in App Store

Schermafbeeldingen van app


Recensies van gebruikers

TopoMania
waarderingen: iPhone/iPad App - TopoManiawaarderingen: iPhone/iPad App - TopoManiawaarderingen: iPhone/iPad App - TopoManiawaarderingen: iPhone/iPad App - TopoManiawaarderingen: iPhone/iPad App - TopoMania
door B10a57
Super goede App
Wat een leuke en leerzame App. Op een speelse manier kennis van topografie krijgen. Erg uitgebreid, dwz met heel veel kaarten en de mogelijkheid om zelf kaarten te maken. Echt een aanrader!
blog comments powered by Disqus

Installeren

InstallerenBekijk in App Store