Qliq Primair Onderwijs

Qliq Primair Onderwijs
Prijs: GRATIS
Categorie: Onderwijs
Geen waarderingen
Plaatsingsdatum: 14 januari 2019
Bedrijf: Stichting Qliq Primair Onderwijs
Grootte: 97.32 MB
Versie: 1.0
App Type: iPhone / iPod Touch

Beschrijving

Qliq Primair Onderwijs wil een goede werkgever zijn voor al haar personeel. Deze doelstelling geven wij vorm door de ontwikkeling van een integraal personeelsbeleid waarbij de kwaliteit van het personeel, goede arbeidsomstandigheden en een zorgvuldige interne communicatie drie cruciale factoren zijn.

Qliq Primair Onderwijs bestaat uit 14 scholen voor basis onderwijs en speciaal basisonderwijs met circa 4350 leerlingen en ruim 450 personeelsleden in de gemeente Helmond. De katholieke identiteit vormt de grondslag van de stichting.

Qliq Primair Onderwijs wil een goede werkgever zijn voor al haar personeel. Deze doelstelling geven wij vorm door de ontwikkeling van een integraal personeelsbeleid waarbij de kwaliteit van het personeel, goede arbeidsomstandigheden en een zorgvuldige interne communicatie drie cruciale factoren zijn.Wij willen bewust een lerende organisatie zijn. Leraren, directies en bestuur streven naar een hogere professionaliteit via doelgerichte scholing en het werken aan een gemeenschappelijke visie; de basis voor dit alles is een continue reflectie op onze activiteiten voor de kinderen, voor de school en voor de organisatie als geheel.

Het College van Bestuur, bijgestaan door het bestuurskantoor, geeft leiding en ondersteuning aan bovengenoemde processen.Qliq Primair Onderwijs is aangesloten bij het samenwerkingsverband Helmond Peelland.

Installeren / Bekijk in App Store

Schermafbeeldingen van app


Recensies van gebruikers

blog comments powered by Disqus

Installeren

InstallerenBekijk in App Store