Makkelijke Moestuin App

Makkelijke Moestuin App
Prijs: GRATIS
Categorie: Onderwijs
waarderingen: iPhone/iPad App - Makkelijke Moestuin Appwaarderingen: iPhone/iPad App - Makkelijke Moestuin Appwaarderingen: iPhone/iPad App - Makkelijke Moestuin Appwaarderingen: iPhone/iPad App - Makkelijke Moestuin Appwaarderingen: iPhone/iPad App - Makkelijke Moestuin App 63 waarderingen
Plaatsingsdatum: 25 februari 2016
Bedrijf: Makkelijke Moestuin
Grootte: 86.19 MB
Versie: 1.2
App Type: iPhone / iPod Touch

Beschrijving

De MM-App is gemaakt voor mensen die met het systeem van de Makkelijke Moestuin in moestuinbakken willen moestuinieren, maar bij de start van hun moestuincarriere wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Zaaien, je plantjes verzorgen, oogsten: alles op de juiste tijd, op de juiste plek en duidelijk uitgelegd aan de hand van de honderden illustraties.

Moestuinieren leer je door te DOEN, en met deze app begin je in één keer goed.

De app vertelt je stap voor stap wat je moet doen. Dat begint met het uitkiezen en zaaien van de groentes die je op dat moment in je vakken kan zetten. Vervolgens laat de app je zien hoe je je plantjes moet verzorgen tijdens het groeien. Na elke stap gaat een timer lopen en krijg je een berichtje als het tijd is voor de volgende stap. Dat gaat net zo lang door, tot je je groentes kan oogsten en het lege vak weer klaarmaakt voor de volgende ronde.

Van maart tot oktober laat de app je zien in welk stadium je plantjes zich bevinden, en stelt je telkens vragen of het goed gaat. Gaat een groente sneller dan verwacht dan klik je door, gaat het langzamer (bijvoorbeeld door koud weer) dan stel je de volgende stap voor dat vak nog even uit. Mocht er iets fout gaan dan vangt de app dat op door je oplossingen te geven.

**Belangrijk!**

De MM-app is 100% afgestemd op het systeem en de zaden van de Makkelijke Moestuin.

Alles wat jij in de App doet, doe je ook in het echt: in de moestuinbakken die jij in je tuin hebt staan. In de app kan je dan ook meerdere bakken aanmaken.

Wil je zeker weten of jouw moestuinbak overeenkomt met het MM-systeem? Ga dan eerst naar de website www.makkelijkemoestuin.nl en lees over het systeem van de Makkelijke Moestuin.

Tuinier je in een traditionele moestuin in de volle grond, dan is deze app niet voor jou bedoeld.

Installeren / Bekijk in App Store

Schermafbeeldingen van app


Recensies van gebruikers

blog comments powered by Disqus

Installeren

InstallerenBekijk in App Store