iTheorie CBR Nederland - Zo ben je er zeker van dat je je rijbewijs haalt!

iTheorie CBR Nederland - Zo ben je er zeker van dat je je rijbewijs haalt!
Prijs: GRATIS
Categorie: Onderwijs
Geen waarderingen
Plaatsingsdatum: 22 juni 2012
Bedrijf: Swift Management AG
Grootte: 35.74 MB
Versie: 2.0.203
App Type: Universal (iPhone / iPod Touch / iPad)

Beschrijving

Met iTheorie heb je alle vragen die relevant zijn voor het CBR theorie examen in je zak. Dankzij de testsimulatie & praktijkmodus, is iTheorie het ideale hulpmiddel om je op het theorie-examen voor te bereiden!

#1 in Opleiding

Je krijgt 130 gratis vragen om te beginnen. Wil je meer vragen, dan kun je ze aanschaffen.

Werkt op alle iPhones, iPads en iPod Touches vanaf iOS versie 4.

DE VOORDELEN VAN ITHEORIE
**************************************************************

VRAGEN NET ALS BIJ HET ECHTE CBR THEORIE EXAMEN – INCLUSIEF UITLEG
Elke vraag bevat antwoorden die vergelijkbaar zijn met die van het CBR theorie-examen. Er zijn ja/nee vragen, er zijn vragen met een A, B of C antwoord en er zijn open vragen waar een getal ingevoerd moet worden. Om de regels écht te begrijpen, krijg je niet alleen de juiste oplossing, maar ook een gedetailleerde uitleg.

GEEN ONBEANTWOORDE VRAGEN:
Voor alle officiële categorieën vind je alle relevante leervragen. Elk juist antwoord wordt voor jou in detail uitgelegd.

PERFECTE VOORBEREIDING
Gebruik de testmodus om een echt examen te simuleren. De succescurve laat zien hoeveel je nog moet oefenen voordat je je theorie-examen haalt.

WANNEER & WAAR WILT:
Het maakt niet uit waar je bent, op de tram of in de trein of op school, met iTheorie kun je wanneer en waar dan ook oefenen.

LAAT HET JE VRIENDEN ZIEN:
Blokken je vrienden voor hetzelfde examen? Laat ze dan zien hoe goed jij bent! Met iTheorie kun je je resultaten via Facebook en Twitter met al je vrienden delen.

DIT IS WAT JE KRIJGT MET ITHEORIE
**************************************************************

LEERMODUS:
De leermodus stelt je in staat om alle vragen die van toepassing zijn op je theorieexamen te oefenen. De vragen zijn onderverdeeld in de 13 officiële categorieën, zodat je op een gericht manier kunt oefenen.

TESTMODUS:
De testmodus stelt je in staat om een echt examen te simuleren. Dit oefenexamen lijkt veel op het echte examen, met een tijdslimiet van 45 minuten. Het resultaat is zichtbaar zodra het examen voorbij is, zo kun je onmiddelijk zien of je geslaagd bent of niet. De vragen die fout beantwoord zijn, kun je samen met de juiste antwoorden terugvinden; je hebt dus een gedetailleerd overzicht van alle door jou behaalde resultaten. Bovendien worden alle antwoorden uitgelegd.

SUCCES:
De resultaten van elke test die je hebt afgerond worden aan de succescurve toegevoegd. Deze curve laat zien hoeveel je nog moet oefenen, voordat je er zeker van kunt zijn het examen te halen.

TIPS:
Alle belangrijke informatiepunten van iTheorie zijn onder Tips terug te vinden. Hier vind je ook veel tips en trucs over het rijexamen zelf.

HOGE SCORE:
Heb je een hoge score gehaald? Wij houden een lijst met hoge scores bij, dus stuur ons je resulaten en neem het stuur over.

Deze applicatie is niet gepubliceerd door het CBR. 

Wil je meer over iTheorie weten, of heb je een technische vraag? Bezoek ons dan online op: https://www.itheorie.ch

Blijf op de hoogte op Twitter@iTheorieapp: https://twitter.com/iTheorieApp

Of wordt een fan op Facebook: https://tinyurl.com/ya38sps

Installeren / Bekijk in App Store

Schermafbeeldingen van app


Recensies van gebruikers

blog comments powered by Disqus

Installeren

InstallerenBekijk in App Store