Het Lidwoord

Het Lidwoord
Prijs: € 3,49
Categorie: Onderwijs
Geen waarderingen
Plaatsingsdatum: 10 juli 2018
Bedrijf: Cornelis Huige
Grootte: 19.14 MB
Versie: 1.0
App Type: iPhone / iPod Touch

Beschrijving

In deze app oefen je het gebruik van lidwoorden in de Nederlandse taal. Wanneer is het “de” of “het” en kan je ook “een” gebruiken? De Nederlandse taal heeft hier geen vaste regel voor en je krijgt dan ook vaak te horen dat dit taalgevoel zich uit zichzelf moet ontwikkelen. Deze app helpt je daarmee.

De app bevat vijf oefeningen met ieder 50 veel voorkomende woorden waarbij je moet luisteren naar de stem en zelf moet bepalen of het ‘de’ of ‘het’ moet zijn. Naast deze vijf oefeningen hebben we ook zes informatieve teksten toegevoegd waarbij je zelf de lidwoorden in moet vullen.

Hoewel het geen regels betreffen die in beton zijn gegoten, geven we je verschillende tips tussen de oefeningen door hoe je met enige zekerheid het juiste lidwoord kan kiezen. Deze instructies kun je voordat je de oefeningen begint doornemen. De app is geschikt voor kinderen (en volwassenen) vanaf 7 jaar.

Deze app ondersteunt ook het schoolplatform van Apple. De docenten kunnen de oefeningen eenvoudig klaarzetten in de SchoolWerk app van Apple.

Deze oefeningen kun je samen met nog veel meer oefeningen ook terugvinden in onze grote MagiWise Basisschool app.

Installeren / Bekijk in App Store

Schermafbeeldingen van app


Recensies van gebruikers

blog comments powered by Disqus

Installeren

InstallerenBekijk in App Store