Handelingsanalyse

Handelingsanalyse
Prijs: € 59,99
Categorie: Onderwijs
Geen waarderingen
Plaatsingsdatum: 9 januari 2018
Bedrijf: De Verkeers Academie
Grootte: 24.00 MB
Versie: 1.0
App Type: Universal (iPhone / iPod Touch / iPad)

Beschrijving

Er zijn meerdere handelingsanalyses in omloop. Maar waar deze uitgave van De VerkeersAcademie zich in onderscheidt is dat het een handige app is. Op deze manier kun je de handelingsanalyse makkelijk gebruiken in je lesauto. Wat ook handig is, is dat deze handelingsanalyse volledig up-to-date is. Alle verkeersborden staan weergegeven samen met de wettelijke betekenis van de borden.

Overzichtelijke tekeningen
“De Handelingsanalyse Categorie B” is een full colour visuele samenvatting van de rijprocedure. Via mooie animaties worden de belangrijke punten van een rijprocedure weergegeven. Naast de animaties staan ook de kritieke punten met bijbehorende motivaties weergegeven.

Zelf schetsen
“De Handelingsanalyse Categorie B” heeft diverse lege verkeerssituaties, zodat je ook zelf tekeningen en verkeersopgaven kunt maken om de uitleg voor je leerlingen nog duidelijker te maken. Een verkeersbord tekenen, een voorrangssituatie creëren; je hebt als het ware altijd je eigen whiteboard bij je. Zo leert je leerling nog makkelijker.

Alle verkeersborden
Er is ook een apart hoofdstuk waar alle verkeersborden terug te vinden zijn. Inclusief de nieuwe borden van 1 juli 2017.

Over De VerkeersAcademie
De VerkeersAcademie is een derde generatie familiebedrijf. Sinds 1971 heeft De VerkeersAcademie zich ontwikkeld tot toonaangevend opleidingsinstituut voor rijscholen. Met vijf vestigingen (Nieuwegein, Best, Zwolle, Amsterdam en Delft) is er altijd een leslocatie dichtbij. Ook als je je wilt bijscholen of doorontwikkelen biedt De VerkeersAcademie een breed pallet aan vervolgopleidingen. Kijk voor het actuele aanbod op www.deverkeersacademie.nl. Technische en inhoudelijke vragen kun je sturen naar verkeersacademie@gmail.com.

Installeren / Bekijk in App Store

Schermafbeeldingen van app


Recensies van gebruikers

blog comments powered by Disqus

Installeren

InstallerenBekijk in App Store