Elke dag Italiaans compleet

Elke dag Italiaans compleet
Prijs: € 22,99
Categorie: Onderwijs
Geen waarderingen
Plaatsingsdatum: 15 december 2012
Bedrijf: Intertaal
Grootte: 84.54 MB
Versie: 1.0
App Type: iPhone / iPod Touch

Beschrijving

Elke dag Italiaans Compleet bevat alle twaalf modules van de Elke dag Italiaans-apps. De app bevat in totaal meer dan 330 lessen.

De opzet van deze app is gelijk aan die van de losse Modules. U kunt de Modules van begin tot eind doorlopen of een bepaalde Module kiezen en dan de lessen volgen.

U kunt nu ook in een register zoeken naar bepaalde grammaticale onderwerpen, culturele onderwerpen, woordenschat per thema, dialogen, schrijfoefeningen, spelletjes, tests en leertips. De app bundelt alles over een bepaald onderwerp uit alle Modules. Zo vindt u na het doorlopen van de Modules de leerstof makkelijk terug.

Elke module bestaat uit circa 25 tot 30 lessen die variëren in lesvorm en functionaliteit: zo zijn er uitspraakoefeningen met geluidsfragmenten, meerkeuzevragen, invulopdrachten en vertaaloefeningen waarbij de juiste vertaling bij een begrip geselecteerd moet worden. Elke module sluit af met een toets. Ook biedt de app extra informatie die gekoppeld is aan bepaalde Italiaanse feestdagen en linkt de app bepaalde locaties uit lesbeschrijvingen aan Google Maps.

Voor wat betreft aard en context van de stof richt Elke dag Italiaans zich op mensen die het Italiaans op bijvoorbeeld vakantie willen kunnen toepassen.

Installeren / Bekijk in App Store

Schermafbeeldingen van app


Recensies van gebruikers

blog comments powered by Disqus

Installeren

InstallerenBekijk in App Store