iCreate Magazine NL

iCreate Magazine NL
Prijs: GRATIS
Categorie: Nieuws
Geen waarderingen
Plaatsingsdatum: 28 september 2011
Bedrijf: Pixel Mags
Grootte: 6.30 MB
Versie: 2.5.5
App Type: Universal (iPhone / iPod Touch / iPad)

Beschrijving

iCreate Magazine – Het magazine voor je Mac, iPad, iPhone en iPod

iCreate Magazine, hét Nederlandstalige Apple-tijdschrift, houdt je op de hoogte van onmisbare details op het gebied van Mac, iPhone, iPad en iPod. Gebruikersvriendelijkheid staat bij Apple voorop, dus de producten worden steeds verbeterd. Hoe hou je bij welke Apps je niet mag missen, wanneer software update’s voorbij komen en wat je moet doen wanneer je wilt multitasken met je iPhone 3G. Het beste van Apple komt voorbij in iCreate Magazine!
Een wereld gaat voor je open
Zet je Mac aan of haal je iPhone, iPad of iPod tevoorschijn, want met iCreate Magazine komen allerlei bekende maar ook de nog onbekende mogelijkheden van jouw Apple-product aan de orde. Stap voor stap wordt uitgelegd hoe je iOS4 op je iPhone 3G installeert: met multitasking! Heb je nog geen mini-simkaart voor je iPad 3G? We vertellen je tot in detail hoe je een gewone simkaart bij kunt knippen, dat werkt net zo goed. Ontdek ook hoe je Mail kunt uitbreiden met handige functies en sjablonen. De uiteenlopende workshops in iCreate helpen je op weg, zonder ingewikkelde taal en op een begrijpelijke manier.
Prikkelende interviews
Elke maand gaat iCreate op zoek naar een bijzondere Apple-liefhebber. Zo spraken we de frontman van de Counting Crows over Garageband en iTunes, gingen we langs bij de ontwikkelaar van Star Defense en iPhone spellenmaker: Rough Cookie, en kwamen we in contact met Richard IJzermans, de man achter Appletips.nl. Deze Apple-expert voorziet ons blad sindsdien van IJzersterke Apple Tips!
Nieuwe snufjes, gadgets en producten
Van iPods tot printers en van MacBooks tot muizen, de praktische producttesten geven je alle informatie die je nodig hebt voor je volgende aankoop. Verder komen iPhone, iPad en iPod elke maand aan bod, hoe beheer je bijvoorbeeld je muziek voor onderweg? En welke Apps zijn onmisbaar? Ook bespreekt Apple audio- en video-producten voor in de woonkamer, zoals de AppleTV en Plex.
iCreate Magazine.nl
Over de website van iCreate Magazine zijn veel mensen enthousiast. Niet alleen wordt het nieuws dagelijks op de voet gevolgd, er wordt kritisch naar de aangeboden informatie gekeken. Verschillende perspectieven worden gecombineerd en er worden stappen ondernomen waardoor de website van iCreate Magazine zich onderscheidt van andere nieuwsbronnen. Neem snel een kijkje op www.icreatemagazine.nl
iCreate – Het beste blad voor je Mac
Met elke maand honderd pagina’s waarvan meer dan 25 pagina’s workshops, veel aandacht voor de iPad, iPhone en iPad, en hulp en goede raad bij veelvoorkomende vragen van Apple-gebruikers is iCreate hét magazine voor de Apple-eigenaar. Word abonnee via de App of op onze website www.icreatemagazine.nl

Installeren / Bekijk in App Store

Schermafbeeldingen van app


Recensies van gebruikers

blog comments powered by Disqus

Installeren

InstallerenBekijk in App Store