Hollands Hottest BN'ers

Hollands Hottest BN'ers
Prijs: GRATIS
Categorie: Nieuws
Geen waarderingen
Plaatsingsdatum: 18 april 2017
Bedrijf: Powerful Performances
Grootte: 74.00 MB
Versie: 1.3
App Type: iPhone / iPod Touch

Beschrijving

Hollands Hottest brengt jou al het laatste nieuws rondom de hotste BN’ers. Zo blijf jij up-to-date van al het nieuws over BN'ers als Romee Strijd, Doutzen Kroes, Sylvie Meis, Yolanthe, Lil' Kleine, Douwe Bob, Martin Garrix, Dave Roelvink en vele anderen!

Onze geavanceerde zoekmachines scannen voortdurend het web om jou van al het laatste nieuws in de Hollands Hottest app te voorzien. Blijf tot in de details up-to-date over alle bekende dames en heren die Nederland te bieden heeft. Hollands Hottest maakt gebruik van informatie uit alle betrouwbare en toonaangevende media.

De chronologische newsfeeds in de app zijn uniek. Niet alleen laten wij de populairste nieuwsberichten zien, maar ook alle Twitter, Facebook, Instagram en Youtube berichten over de BN’ers komen op jouw scherm voorbij. Alles in één App! De App is zeer vriendelijk in gebruik en je swiped makkelijk door alle berichten. Als jij al het nieuws rondom jouw favoriete BN’er wil volgen, dan is Hollands Hottest de perfecte App voor jou.

Installeren / Bekijk in App Store

Schermafbeeldingen van app


Recensies van gebruikers

blog comments powered by Disqus

Installeren

InstallerenBekijk in App Store