Het Belang van Limburg

Het Belang van Limburg
Prijs: GRATIS
Categorie: Nieuws
waarderingen: iPhone/iPad App - Het Belang van Limburgwaarderingen: iPhone/iPad App - Het Belang van Limburgwaarderingen: iPhone/iPad App - Het Belang van Limburgwaarderingen: iPhone/iPad App - Het Belang van Limburgwaarderingen: iPhone/iPad App - Het Belang van Limburg 1 waarderingen
Plaatsingsdatum: 29 mei 2012
Bedrijf: Concentra
Grootte: 6.60 MB
Versie: 1.0.2
App Type: iPad

Beschrijving

Lees Het Belang van Limburg op iPad. Met de nieuwsapplicatie van Het Belang van Limburg heb je altijd en overal toegang tot je vertrouwde krant. We bieden je al het nieuws uit Limburg en de wereld op iPad.

Download de nieuwsapplicatie op je iPad en ontvang de eerste vijf kranten gratis. De nieuwsapplicatie biedt je bovendien de toegang tot alle regionale bijlagen van de GoedNieuwsKrant en Het Belang van uw Gemeente zonder bijkomende kosten.

Een abonnement op de krant op iPad kan afgesloten worden via de website van Het Belang van Limburg.

Via iTunes kan je de krant aankopen of een weekpas nemen. De abonnees van de papieren krant, met uitzondering van de weekendabonnementen, hebben automatisch toegang tot de krant op iPad.

De losse verkoop en abonnementen worden via je iTunes-account verrekend en beheerd, volgens de modaliteiten die door iTunes werden bepaald:

- De betaling gebeurt via je iTunes-account bij de bevestiging van de aankoop.
- Het abonnement wordt automatisch vernieuwd, tenzij je de automatische vernieuwing uitschakelt, ten laatste 24 uur voor het aflopen van de abonnementsperiode. Default staat de automatische vernieuwing aan.
- De betaling voor een volgende abonnementsperiode gebeurt via je iTunes-account, 24 uur voor het aflopen van het lopende abonnement.
- Als gebruiker kan je je abonnement zelf beheren. Je kan de automatische vernieuwing uitzetten door naar de instellingen van je iTunes-account te gaan, op je iPad of op je computer. Klik daar opeenvolgend op Store > Toon Apple ID > Beheer abonnementen.
- Je kan een abonnement niet stopzetten tijdens de looptijd van het abonnement
- Onze Privacy Policy en gebruiksvoorwaarden vind je op https://www.hbvl.be/privacy
- Wanneer je een abonnement afsluit, vervallen de overblijvende gratis kranten die je eventueel nog tegoed hebt.

Installeren / Bekijk in App Store

Schermafbeeldingen van app


Recensies van gebruikers

blog comments powered by Disqus

Installeren

InstallerenBekijk in App Store