Elsevier nl

Elsevier nl
Prijs: GRATIS
Categorie: Nieuws
Geen waarderingen
Plaatsingsdatum: 22 maart 2014
Bedrijf: Reed Business B.V.
Grootte: 32.52 MB
Versie: 1.3
App Type: iPhone / iPod Touch

Beschrijving

Deze app is bedoeld om overal en altijd toegang te hebben tot de content van de website Elsevier.nl.
Elsevier is een opinieblad dat orde wil scheppen in de informatiechaos. En dat vooral met betrekking tot de interessevelden economie, politiek, financiën, wetenschap en cultuur. Daarbinnen wordt geselecteerd op relevantie voor de lezers. Elsevier levert een bijdrage aan opinievorming en discussie over actuele onderwerpen.
Naast het bekende tijdschrift vervult het merk Elsevier deze functie ook via de digitale media. Deze smartphone app maakt het mogelijk de gratis inhoud van Elsevier.nl te raadplegen op elk moment van de dag op zowel iPhone als op Android toestellen. Voor de tablet is er ook een app beschikbaar waarin abonnees de inhoud van het weekblad Elsevier Magazine en het maandblad Juist digitaal kunnen lezen.

Installeren / Bekijk in App Store

Schermafbeeldingen van app


Recensies van gebruikers

Elsevier nl
waarderingen: iPhone/iPad App - Elsevier nlwaarderingen: iPhone/iPad App - Elsevier nlwaarderingen: iPhone/iPad App - Elsevier nlwaarderingen: iPhone/iPad App - Elsevier nlwaarderingen: iPhone/iPad App - Elsevier nl
door Flying Dutchman
Aardige app, lelijke lay-out
Leuk initiatief van Elsevier om met een eigen gratis app te komen. De app is erg simpel. Té simpel. Het budget was blijkbaar erg klein. Een verdeling in onderwerpen en per onderwerp ongeveer 15 korte artikelen. Opvallend is de lelijke lay-out: er is gekozen voor een lelijk lettertype dat absoluut niet past op een smartphone, de letter is veel te groot en de vlakverdeling erg lelijk. In elk geval krijg je bij gebruik op de iPhone (ik heb de nieuwste 5S) niet de hier getoonde letter, maar een lelijke ouderwetse schreef-letter. Verder zit er absoluut niets verrassends in de app: een gemiste kans! Er valt nog een hoop te verbeteren dus. Tenslotte laden de foto's te langzaam binnen, zelfs als je de app gebruikt op WiFi met razendsnel internet. Elsevier zou 's een kijkje moeten nemen bij de nieuwsapp News Republic: verrassend, fraai, informatief en leuk in gebruik.
Elsevier nl
waarderingen: iPhone/iPad App - Elsevier nlwaarderingen: iPhone/iPad App - Elsevier nlwaarderingen: iPhone/iPad App - Elsevier nlwaarderingen: iPhone/iPad App - Elsevier nlwaarderingen: iPhone/iPad App - Elsevier nl
door Nieuwsfreak74
Mooie app van goede nieuwssite
Niet zo rellerig als andere nieuwssites, ander geluid.
blog comments powered by Disqus

Installeren

InstallerenBekijk in App Store