Beursduivel.be

Beursduivel.be
Prijs: GRATIS
Categorie: Nieuws
Geen waarderingen
Plaatsingsdatum: 20 augustus 2013
Bedrijf: Sanoma Digital
Grootte: 1.84 MB
Versie: 1.0
App Type: iPhone / iPod Touch

Beschrijving

Altijd en overal kunnen zien wat er op de beurs speelt? Dat kan met de app van Beursduivel.be. Bekijk gratis én zonder inloggen de ‘realtime streaming koersinformatie’ van Euronext (Brussel en Amsterdam), het laatste beursnieuws en alle beurstips/columns van onze beursexperts. Deel nieuws via Twitter, LinkedIn, Facebook en email, bewaar artikelen om ze later terug te kunnen lezen en pas de lettergrootte naar wens aan.

In het kort:
- Het laatste beursnieuws
- Realtime streaming koersinformatie Euronext (Brussel en Amsterdam)
- Streaming koersinformatie overige indices (15 min vertraagd)
- Columns van onze beursexperts
- Video’s (o.a. ‘Kopen of Verkopen’)

Beursduivel.be

Beursduivel.be is gestart in 2003 en is sindsdien uitgegroeid tot de grootste onafhankelijke beleggingssite van België. Een belangrijk doel van Beursduivel.be is het transparanter en makkelijker toegankelijk maken van de financiële markt, om betere keuzes en beslissingen op het beleggingsvlak te kunnen nemen. Beursduivel.be gaat hierbij verder dan het tonen van actuele beurskoersen en houdt zich vooral bezig met alle zaken en ontwikkelingen die de beurs in beweging (kunnen) brengen.

Installeren / Bekijk in App Store

Schermafbeeldingen van app


Recensies van gebruikers

Beursduivel.be
waarderingen: iPhone/iPad App - Beursduivel.bewaarderingen: iPhone/iPad App - Beursduivel.bewaarderingen: iPhone/iPad App - Beursduivel.bewaarderingen: iPhone/iPad App - Beursduivel.bewaarderingen: iPhone/iPad App - Beursduivel.be
door MartinusMH
Realtime koersen +
Handig en overzichtelijk. Realtime koersen en nieuws. Fijn!
blog comments powered by Disqus

Installeren

InstallerenBekijk in App Store