Thuisfront

Thuisfront
Prijs: GRATIS
Categorie: Naslagwerken
Geen waarderingen
Plaatsingsdatum: 1 april 2019
Bedrijf: Defensie
Grootte: 36.21 MB
Versie: 1.0
App Type: Universal (iPhone / iPod Touch / iPad)

Beschrijving

Deze applicatie is bedoeld voor het Thuisfront van alle Nederlandse militaire en burger defensiemedewerkers. Gaat de defensiemedewerker op uitzending, inzet, missie of oefening, middels deze applicatie heeft u alle benodigde informatie op een plek. Mocht u daarnaast door (familie)omstandigheden contact op moeten nemen met defensie, dan helpt deze app u om snel en efficiënt met de juiste afdeling binnen defensie te communiceren. Dit zorgt ervoor dat uw relatie in een oefen- of inzetgebied snel op de hoogte is en defensie eventueel benodigde ondersteuning kan bieden.

Installeren / Bekijk in App Store

Schermafbeeldingen van app


Recensies van gebruikers

Thuisfront
waarderingen: iPhone/iPad App - Thuisfrontwaarderingen: iPhone/iPad App - Thuisfrontwaarderingen: iPhone/iPad App - Thuisfrontwaarderingen: iPhone/iPad App - Thuisfrontwaarderingen: iPhone/iPad App - Thuisfront
Bl@ck$un
Eindelijk overzicht!
Handige app! Wanneer je het thuisfront bent van meerdere actief dienenden militairen die regelmatig op oefening of uitzending zijn is dit ideaal. Ik hoef nu niet meer te onthouden welk krijgsmachtdeel ik moet bellen afhankelijk van welke oefening of missie het betreft. Door de app voor vertrek samen in te vullen krijg ik automatisch de juiste gegevens. Top!
blog comments powered by Disqus

Installeren

InstallerenBekijk in App Store