Buurt Info

Buurt Info
Prijs: € 0,79
Categorie: Naslagwerken
waarderingen: iPhone/iPad App - Buurt Infowaarderingen: iPhone/iPad App - Buurt Infowaarderingen: iPhone/iPad App - Buurt Infowaarderingen: iPhone/iPad App - Buurt Infowaarderingen: iPhone/iPad App - Buurt Info 95 waarderingen
Plaatsingsdatum: 9 september 2009
Bedrijf: Mobile Future
Grootte: 12.75 MB
Versie: 1.4
App Type: iPhone / iPod Touch

Beschrijving

Altijd al willen weten wat een huis gemiddeld kost in de buurt waar je op dat moment bent? Hoeveel mensen er wonen, wat ze verdienen en wat de bevolkingssamenstelling is? Net een potentieel nieuw huis aan het bezichtigen en nieuwsgierig naar wat meer informatie over de buurt? Je bent gewoon nieuwsgierig hoe de buurt heet waar je op dat moment bent?

Dan is Buurt Info een handig hulpmiddel. Buurt Info bepaalt automatisch op basis van je huidige lokatie in welke Nederlandse gemeente en buurt je bent en laat vervolgens de meest recente gegevens zien zoals die voor die buurt bij het Centraal Bureau voor de Statistiek bekend zijn. De buurtgrenzen worden op een kaart aangegeven. Het is ook mogelijk om buurten op te zoeken en ze via de kaart te selecteren. Buurtgegevens kunnen gemaild worden.

Getoonde gegevens (2009, mits anders aangegeven):

- Oppervlakte totaal, land, water
- Aantal inwoners, mannen, vrouwen
- Geboorte, sterfte (2007)
- Percentages westerse en niet-westerse allochtonen
- Percentage Surinaams
- Percentage Turks
- Percentage Marokkaans
- Percentage Antilliaans/Arubaans
- Percentage overig niet-westers
- Bevolkingsdichtheid
- Leeftijdsopbouw 0-15, 15-25, 25-45, 45-65, 65+
- Percentage eenpersoonshuishoudens, huishoudens zonder en met kinderen
- Aantal huishoudens
- Gemiddelde grootte van een huishouden
- Percentage werkzame personen (2005)
- Aantal bijstandsuitkeringen (2007)
- Gemiddelde inkomen per inkomensontvanger (2007)
- Verdeling hoge/lage inkomens (2007)
- Gemiddelde woningwaarde (WOZ) (2007)
- Aantal woningen (2008)
- Verdeling huur/koop (2005)
- Aantal personenauto's (2008)
- Aantal bedrijfsmotorvoertuigen (2008)
- Aantal motortweewielers (2008)
- Gemiddeld aantal personenauto's per huishouden (2008)
- Gemiddeld aantal personenauto's per vierkante km. (2008)

De vrij te gebruiken gegevens zijn afkomstig van het Centraal Bureau voor de Statistiek (www.cbs.nl) en worden door Buurt Info niet bewerkt of aangepast. Buurt Info is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van het cijfermateriaal.

Buurt Info is compatibel met devices die lokatiebepaling ondersteunen. De nauwkeurigheid van de gevonden buurt is het beste op devices waar gebruikt kan worden gemaakt van GPS (iPhone).

**************************************
BELANGRIJK, t.a.v. snelheid automatische buurtbepaling: zolang als de gewenste, ingestelde lokatie-nauwkeurigheid niet bereikt is blijft Buurt Info wachten totdat de iPhone /iPod lokatiehardware de gewenste nauwkeurigheid heeft bereikt en toont geen buurtinformatie.
Kies in de instellingen van Buurt Info de juiste instelling (buiten / binnen) om zo snel mogelijk de buurt te vinden. Buurt Info staat standaard ingesteld op de hoogst gewenste lokatienauwkeurigheid (buiten). Het kan lang duren voordat deze nauwkeurigheid is bereikt. Buiten of bij een raam zal dit sneller gaan dan binnen.
Voor een betrouwbare bepaling van de buurt dient de bereikte nauwkeurigheid echter < 50 meter te zijn (buiten). De snelheid waarmee de gewenste lokatie-nauwkeurigheid bereikt wordt is afhankelijk van de iPhone / iPod en omgevingsfactoren die invloed hebben op de snelheid van een lokatie-fix.

BELANGRIJK, t.a.v. kaartweergave: voor kaartweergave is een online verbinding nodig met internet. Voor een optimale weergavesnelheid is minimaal een 3G verbinding vereist. Bij een lagere verbindingssnelheid duurt het langer voordat de kaart wordt geladen.
**************************************

Buurt Info is niet gemaakt door of in opdracht van het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Installeren / Bekijk in App Store

Schermafbeeldingen van app


Recensies van gebruikers

Buurt Info
waarderingen: iPhone/iPad App - Buurt Infowaarderingen: iPhone/iPad App - Buurt Infowaarderingen: iPhone/iPad App - Buurt Infowaarderingen: iPhone/iPad App - Buurt Infowaarderingen: iPhone/iPad App - Buurt Info
door Bram Pruyn
Afzetters
Beter word deze app gratis, dit is geen 79 cent waard
Buurt Info
waarderingen: iPhone/iPad App - Buurt Infowaarderingen: iPhone/iPad App - Buurt Infowaarderingen: iPhone/iPad App - Buurt Infowaarderingen: iPhone/iPad App - Buurt Infowaarderingen: iPhone/iPad App - Buurt Info
door Pietjje
Waardeloos
Wat een waardeloze app, er wordt een hoop beloofd maar het werkt niet. Locatie bepaling werkt niet eigenlijkNiets. Geen informatie en er staat zelfs dat het info uit 2009 is. Als je een klacht wilt indienen blijkt dat ook niet te werken de site is under construction blijkbaar al sinds 2009.
Buurt Info
waarderingen: iPhone/iPad App - Buurt Infowaarderingen: iPhone/iPad App - Buurt Infowaarderingen: iPhone/iPad App - Buurt Infowaarderingen: iPhone/iPad App - Buurt Infowaarderingen: iPhone/iPad App - Buurt Info
door Albert Nijenhuis
Waardeloos
Zelden zo een slechte app gekocht. Neigt naar oplichting.
blog comments powered by Disqus

Installeren

InstallerenBekijk in App Store