BinnenvaartPolitieReglement

BinnenvaartPolitieReglement
Prijs: US$ 1,99
Categorie: Naslagwerken
Geen waarderingen
Plaatsingsdatum: 23 april 2011
Bedrijf: theAppCompany.nl
Grootte: 26.87 MB
Versie: 1.0.4
App Type: iPhone / iPod Touch

Beschrijving

De BPR app bevat de volledige tekst van het Binnenvaartpolitiereglement van het Ministerie van Verkeer en waterstaat. Het is een zeer handige tool voor iedere watersporter waarover het BPR het volgende zegt:

Artikel 1.11. Reglement aan boord

1. Aan boord van een schip moet een bijgewerkt exemplaar van het geldige Binnenvaartpolitiereglement aanwezig zijn. Een exemplaar dat via een elektronisch middel op ieder moment geraadpleegd kan worden is eveneens toegestaan.

2. Dit artikel is niet van toepassing op een groot schip zonder bemanningsverblijf noch op een klein open schip.

Deze versie bevat extra functionaliteiten als een groter oppervlak voor het lezen van het BPR, daaribaar scherm en geen advertenties.

Installeren / Bekijk in App Store

Schermafbeeldingen van app


Recensies van gebruikers

BinnenvaartPolitieReglement
waarderingen: iPhone/iPad App - BinnenvaartPolitieReglementwaarderingen: iPhone/iPad App - BinnenvaartPolitieReglementwaarderingen: iPhone/iPad App - BinnenvaartPolitieReglementwaarderingen: iPhone/iPad App - BinnenvaartPolitieReglementwaarderingen: iPhone/iPad App - BinnenvaartPolitieReglement
door Oceanis37
Nutteloos
De makers hebben er ook helemaal geen moeite ingestoken om er iets bruikbaars van te maken. Het is een lange reeks tekst in een (te) klein lettertype. Geen sterveling zal dit reglement ooit lezen op de iPhone. Helemaal geen overzichtelijke schema's voor geluidsseinen, verkeersborden, etc waardoor vlug dingen op te zoeken zijn. Met EUR 1,59 veel en veel te duur. Niet doen.
blog comments powered by Disqus

Installeren

InstallerenBekijk in App Store