Mindfulness Mentor - Mindful leven, werken & eten, meditatie training in het Nederlands

Mindfulness Mentor - Mindful leven, werken & eten, meditatie training in het Nederlands
Prijs: € 7,99
Categorie: Gezondheid/fitness
Geen waarderingen
Plaatsingsdatum: 22 juni 2016
Bedrijf: Esther Mostert
Grootte: 222.30 MB
Versie: 1.0
App Type: Universal (iPhone / iPod Touch / iPad)

Beschrijving

De Mindfulness Mentor app bevat de volledige 8-weekse Mindfulness training én 4 verdiepingsthema’s. Zonder verborgen kosten, géén in-app aankopen. Professioneel opgenomen, Nederlands gesproken, off-line te gebruiken.
_____________________

INHOUD VAN DE MINDFULNESS MENTOR APP:

Deze app bevat:
* De officiële 8-weekse Mindfulness basis- én vervolgtraining met 19 gesproken audiobestanden en uitgebreide toelichting.
* 15 begeleide meditaties, zowel de basismeditaties als speciale en 5 stilte meditaties.
* (Gratis) bonus van 4 verdiepingsthema’s: Mindfulness toegepast op werken, eten, opvoeden en ‘als je gezondheid geen vast gegeven is’.
* 12 inspiratievideo’s: de beste TED Mindfulness video's passend bij elk van onderwerpen (Nederlandse ondertiteling).
_____________________

REACTIES VAN GEBRUIKERS:

“Zo fijn dat alles offline te gebruiken is en zonder extra verborgen kosten zoals in-app purchases of een abonnement dat je aan moet schaffen”

“Ik heb 2 jaar geleden een Mindfulness training gedaan maar het begon allemaal wat weg te zakken. Andere apps bevatten wel meditaties maar niet de volledige training zoals de Mindfulness Mentor app. De training kan ik nu op mijn eigen tempo thuis weer eens helemaal doorlopen”

“De meditaties en audioinstructructies hebben een erg fijne stem en zijn duidelijk hoorbaar professioneel opgenomen zonder storende omgevingsgeluiden of onnatuurlijke overgangen. Gewoon een frisse levendige vrouwen stem, en niet zo saai zoals vaak het geval is”

“Erg nuttig dat er bij elke meditatie een korte uitleg staat. Dan weet je wat je te wachten staat en wanneer je welke meditatie het beste kan gebruiken en ook hoe het moet en wat het doet”
_____________________

KWALITEIT EN EXTRA’S:

De audiobestanden en meditaties zijn in een professionele geluidsstudio opgenomen, zodat de audio van echt goede kwaliteit is. Dus meditaties zonder ruis, gekke achtergrond geluiden of onnatuurlijke stiltes zoals je vaak hoort.

Naast de instructies in de audiobestanden en meditaties, kan je bij elk item ook een beknopt geschreven samenvatting lezen.

De app houdt bij wat je gedaan hebt; je kan een item afvinken door deze van rechts naar links te vegen.

De meditaties en audio instructies hebben een handige korte uitleg en zijn allemaal altijd en overal ook offline te gebruiken. Een internet verbinding is hiervoor (na éénmalig downloaden) niet nodig!
_____________________

De Mindfulness Mentor App maakt het mogelijk om op je eigen tempo, thuis en onderweg dit inspirerende en praktische programma te doorlopen.

Installeren / Bekijk in App Store

Schermafbeeldingen van app


Recensies van gebruikers

blog comments powered by Disqus

Installeren

InstallerenBekijk in App Store