Lage Rugpijn Oefen App

Lage Rugpijn Oefen App
Prijs: GRATIS
Categorie: Gezondheid/fitness
Geen waarderingen
Plaatsingsdatum: 2 december 2016
Bedrijf: PM Health
Grootte: 14.75 MB
Versie: 1.0.0
App Type: iPhone / iPod Touch

Beschrijving

De onmisbare app om lage rugklachten aan te pakken! Je oefent effectief en met plezier. Het oefenprogramma in deze app wordt inmiddels ruim 2 jaar zeer succesvol in de praktijk gebruikt.

- 48 oefensessies tegen rugpijn van zo’n 20 minuten

- Begeleiding met audio en video

- Eenvoudig bijhouden van voortgang

Met de Lage Rugpijn Oefen App beschik je over de beste oefeningen tegen lage rugpijn. De oefeningen die zich in fysiotherapiepraktijken bewezen hebben, zijn voor jou geselecteerd. Daarnaast ben je verzekerd van een goede gestructureerde opbouw in het programma.

De oefensessies en de manier van oefenen hebben veel positieve ervaringen opgeleverd. In de eerste oefensessies ligt de nadruk op pijnvermindering. Je doet dan vooral mobiliserende oefeningen. Daarna ligt de nadruk meer op spierversterking en stabilisering van je rug.

De Lage Rugpijn Oefen App is ontwikkeld voor mensen die zelf hun pijn in de lage rug willen verminderen. Voor jong en oud. Iedereen met lage rugklachten zoals ischias, artrose of bij door je rug gaan, moet zelfstandig aan zijn gezondheid kunnen werken. Het oefenprogramma in deze app geeft jou deze mogelijkheid. De oefeningen zijn eenvoudig te doen.

Je klikt op PLAY en een fysiocoach leidt je door de oefensessie. Het is heel eenvoudig thuis uit te voeren. Je luistert en oefent tegelijkertijd rustig mee. Zo comfortabel oefende je nog nooit!

Het kleine team achter het oefenprogramma is wetenschappelijk opgeleid en heeft een medische achtergrond. De oprichter is Peter Arentsen. Hij is gezondheidswetenschapper en heeft jarenlange ervaring in de praktijk als fysiotherapeut.

Vragen? Neem gerust contact op via info@audiofysio.nl

Installeren / Bekijk in App Store

Schermafbeeldingen van app


Recensies van gebruikers

blog comments powered by Disqus

Installeren

InstallerenBekijk in App Store