TV Familie

TV Familie
Prijs: GRATIS
Categorie: Entertainment
Geen waarderingen
Plaatsingsdatum: 24 oktober 2015
Bedrijf: De Persgroep
Grootte: 7.85 MB
Versie: 2.2.9
App Type: Universal (iPhone / iPod Touch / iPad)

Beschrijving

TV Familie is een glossy, internationaal en gedurfd showbizzblad. Op een snelle, pittige en praktische manier brengt het nieuws, foto's, interviews en reportages van nationale en internationale celebrities. Daarnaast krijg je wekelijks 8 pagina's met de nieuwste trends, do's en dont's, lookalikes en zoveel meer.
Lees met deze app TV Familie op je tablet of smartphone. Houd overigens de app store op je toestel in de gaten want weldra volgt een nog sterker verbeterde versie van deze app.
Wie geabonneerd is op TV Familie (papieren versie of digitale magazine) en niet weet hoe in te loggen of z’n abonnementspaswoord vergeten is, kan terecht bij onze lezersservice: +32 2 454 29 56 (tijdens de kantooruren).
Wie een "papieren" abonnement heeft op TV Familie, leest met deze app het magazine gratis. Hoe dat kan, kom je te weten via onze lezersservice.
* Je kiest zélf hoe je TV Familie wil lezen: alsof het het papieren magazine is, of per artikel in een makkelijke tekst- en beeldversie. Je kan inzoomen op pagina's, artikels en beelden.
* Magazine gemist? Geen probleem. Je kunt altijd de magazines van de voorbije week downloaden.
* Gebruik je een trage internetverbinding? Kies dan voor een "light versie" van het magazine. Zodra je een betere internetverbinding hebt, kun je de "full versie" gratis downloaden.
* Heb je vragen of geraak je niet ingelogd? Contacteer dan onze lezersservice op het nummer +32 2 454 29 56 (tijdens de kantooruren).

Installeren / Bekijk in App Store

Schermafbeeldingen van app


Recensies van gebruikers

blog comments powered by Disqus

Installeren

InstallerenBekijk in App Store