Payrollplaats

Payrollplaats
Prijs: GRATIS
Categorie: Diensten
Geen waarderingen
Plaatsingsdatum: 11 januari 2018
Bedrijf: Webplaats B.V.
Grootte: 2.79 MB
Versie: 1.0
App Type: Universal (iPhone / iPod Touch / iPad)

Beschrijving

Payrollplaats verzorgt de payroll van medewerkers voor bedrijven. Informatie over wie wij zijn vind je op www.payrollplaats.nl.

Werk je voor Payrollplaats of ben je klant van Payrollplaats en heb je een smartphone? Download dan onze App! Met deze App kun je gemakkelijk gewerkte uren declareren of gedeclareerde uren goedkeuren. Inloggen op een computer of laptop is niet nodig meer, met je smartphone ben je in control. Naast deze basisfunctionaliteit kun je als werknemer (op termijn) je loonstroken en de jaaropgave inzien, maar ook alle overige documenten zoals je arbeidsovereenkomst en werkbevestigingen. Als opdrachtgever kun je je facturen downloaden en op de opdrachtbevestiging kijken welke afspraken er zijn gemaakt tussen jou en Payrollplaats. Dit is slechts het begin, we werken aan continue verbetering en uitbreiding van functionaliteiten.

Om gebruik te maken van deze App is een goede internetverbinding noodzakelijk via 3G, 4G of WIFI. Heb je problemen met of suggesties voor de App? Laat het ons weten op info@payrollplaats.nl of via een WattsApp op 06 - 3803 4963. Veel plezier met deze App.

Installeren / Bekijk in App Store

Schermafbeeldingen van app


Recensies van gebruikers

blog comments powered by Disqus

Installeren

InstallerenBekijk in App Store