MyWebCar: BPM calculator

MyWebCar: BPM calculator
Prijs: GRATIS
Categorie: Diensten
Geen waarderingen
Plaatsingsdatum: 2 april 2019
Bedrijf: MyWebCar BV
Grootte: 8.77 MB
Versie: 1.0
App Type: iPhone / iPod Touch

Beschrijving

Autoliefhebbers kiezen voor een Duitse auto. Bereken hier GRATIS de BPM van Duitse auto's. MyWebCar app maakt importkosten van Duitse auto’s transparant.

MyWebCar is er voor iedereen die wil weten wat een auto kost wanneer deze uit Duitsland wordt geïmporteerd. Bereken gratis de BPM inclusief importkosten van Duitse auto's. Schakel tussen de grote Duitse auto adverteerders, zoek je droomauto's, bereken de prijs en sla deze bij favorieten op.

De beste en meest luxe occasions worden uit Duitsland gehaald en dat is niet voor niets. Slimme kopers kiezen een auto van vlak over de grens. Duitse auto’s bieden meer auto voor hetzelfde geld waardoor import van auto's interessant kan zijn.

MyWebCar berekent gratis de BPM van Duitse auto's met een bouwjaar vanaf 2012. MyWebCar heeft de sites van de grootste Duitse auto adverteerders als startscherm ingesteld. Heb je een auto gevonden? Klik op DIRECT PRIJS BEREKENEN om direct zien wat de auto kost.

Sla je favoriete auto's op of deel ze met vrienden. Gegevens worden op eigen toestel opgeslagen. MyWebCar is open en transpart en geeft de eerlijke prijs inclusief RDW kosten en tenaamstelling. MyWebCar slaat geen enkele data op.

Zorgeloos importeren? MyWebCar brengt je in contact met gekwalificeerde dealers. Deze bieden de zekerheid en de garantie dat je geen schade auto koopt. De auto wordt ter plekke getaxeerd en onderzocht, papierwerk wordt geregeld en de auto wordt naar Nederland opgehaald.

TIP: Gebruik MyWebCar om de prijs te vergelijken bij de NL dealers. Zie direct of je niet teveel betaalt en of het niet gunstiger is om een auto te importeren.

Veel plezier!

Installeren / Bekijk in App Store

Schermafbeeldingen van app


Recensies van gebruikers

blog comments powered by Disqus

Installeren

InstallerenBekijk in App Store