Boekshopper - Jouw boek om de hoek...

Boekshopper - Jouw boek om de hoek...
Prijs: GRATIS
Categorie: Boeken
waarderingen: iPhone/iPad App - Boekshopper - Jouw boek om de hoek...waarderingen: iPhone/iPad App - Boekshopper - Jouw boek om de hoek...waarderingen: iPhone/iPad App - Boekshopper - Jouw boek om de hoek...waarderingen: iPhone/iPad App - Boekshopper - Jouw boek om de hoek...waarderingen: iPhone/iPad App - Boekshopper - Jouw boek om de hoek... 57 waarderingen
Plaatsingsdatum: 5 september 2010
Bedrijf: Centraal Boekhuis B.V.
Grootte: 1.26 MB
Versie: 1.1.2
App Type: iPhone / iPod Touch

Beschrijving

Met Boekshopper is het mogelijk om op je iPhone en iPod touch je boekenverlanglijstje samen te stellen! Met Boekshopper heb je gratis online toegang tot de grootste boekendatabase van Nederland. Je vindt er de boekentop 25, alle nieuw uitgekomen boeken én de mogelijkheid om je favoriete boekenlijst te creëren! Boekshopper geeft ook de plaats aan waar je je op dat moment bevindt en toont dan de verschillende boekwinkels in jouw directe omgeving. Vervolgens wijst Boekshopper je de weg naar de door jou uitgekozen boekhandel.

Mocht het boek onverhoopt niet op voorraad zijn bij de boekhandel dan maak je gebruik van de thuisbezorgservice van Centraal Boekhuis. Je bestelt het boek in de boekhandel, betaalt het bij de kassa en het boek wordt de volgende dag thuisbezorgd.

Boekshopper is de kortste weg naar jouw boek om de hoek.

Boekshopper is een service van Centraal Boekhuis B.V. , ingeschreven in Handelsregister KvK Midden-Nederland onder nummer 11011108 gevestigd in Tiel. Deze iPhone-applicatie wordt je gratis aangeboden en er zijn geen abonnementskosten aan verbonden.

Installeren / Bekijk in App Store

Schermafbeeldingen van app


Recensies van gebruikers

Boekshopper - Jouw boek om de hoek...
waarderingen: iPhone/iPad App - Boekshopper - Jouw boek om de hoek...waarderingen: iPhone/iPad App - Boekshopper - Jouw boek om de hoek...waarderingen: iPhone/iPad App - Boekshopper - Jouw boek om de hoek...waarderingen: iPhone/iPad App - Boekshopper - Jouw boek om de hoek...waarderingen: iPhone/iPad App - Boekshopper - Jouw boek om de hoek...
door Sarahvandee
Prima als 'to buy lijstje'
Prima app om in bij te houden welke boeken je nog wilt kopen, maar wat is hij traag!! Daarom maar 4 sterren.
blog comments powered by Disqus

Installeren

InstallerenBekijk in App Store