Afzetters

Afzetters
Prijs: € 1,59
Categorie: Boeken
waarderingen: iPhone/iPad App - Afzetterswaarderingen: iPhone/iPad App - Afzetterswaarderingen: iPhone/iPad App - Afzetterswaarderingen: iPhone/iPad App - Afzetterswaarderingen: iPhone/iPad App - Afzetters 4 waarderingen
Plaatsingsdatum: 15 juni 2011
Bedrijf: Alex Wesselink
Grootte: 8.31 MB
Versie: 1.1
App Type: iPad

Beschrijving

'Jacco!' is een hilarisch stripavontuur in 40 pagina's voortkomend uit de humoristische stroken van de taxistrip 'Afzetters'. Je maakt kennis met Jacco, het bevlogen neefje van de directeur van het Amsterdamse taxibedrijf, die er stage komt lopen. Spookrijders, totaal uitgebrande taxi's, een ontvoering en wat al niet meer; waar Jacco komt, blijft er een rampzalig spoor van onvoorwaardelijk enthousiasme achter.

'Jacco!' is het eerste 'Afzetters' verhaal dat speciaal voor de iPad is gemaakt. Deze volledig Nederlandstalige app biedt je de mogelijkheid om te bladeren in het verhaal door te swipen, te tappen en vooruit of terug naar een bepaalde pagina te springen. Je kunt inzoomen op details en tekst. De app geeft je meer informatie over de serie 'Afzetters' en de auteur Alex Wesselink. Als extra zijn enkele 'thumbnails' uit het schetsboek toegevoegd die ontstaan tijdens het bedenken van een grap.

A Dutch comic made for the iPad.

Installeren / Bekijk in App Store

Schermafbeeldingen van app


Recensies van gebruikers

blog comments powered by Disqus

Installeren

InstallerenBekijk in App Store