Muiswerk Woordenboek

Muiswerk Woordenboek
Prijs: GRATIS
Categorie: Onderwijs
waarderingen: Android App - Muiswerk Woordenboekwaarderingen: Android App - Muiswerk Woordenboekwaarderingen: Android App - Muiswerk Woordenboekwaarderingen: Android App - Muiswerk Woordenboekwaarderingen: Android App - Muiswerk Woordenboek 5 waarderingen
Plaatsingsdatum: 18 december 2011
Bedrijf: T.T.A. Schijf - Muiswerk Educatief
Aantal keer geïnstalleerd: 5000+
Grootte: 39M
Versie: 1.0

Beschrijving

Het Muiswerk Woordenboek beschrijft ruim 40.000 woorden van de Nederlandse taal.Van de meer dan 12.000 basiswoorden worden de verschillende betekenissen gegeven en per betekenis worden voorbeelden van het gebruik, synoniemen en tegenstellingen aangegeven. Meer dan 1000 woorden zijn ook voorzien van een plaatje om de betekenis te ondersteunen. Uniek van dit woordenboek is dat ieder basiswoord uitgebreid en leesbaar wordt omschreven: woordsoort, uitspraak, alle betekenissen, voorbeelden, uitdrukkingen, vervoegingen en verbuigingen. Het neemt de tijd en de ruimte voor ieder woord. Na installatie is geen netwerkverbinding meer nodig.
Na het opstarten komt u in het zoekscherm terecht. Typ daar de eerste letters van het woord dat u zoekt. Zoekt u 'gelopen' dan ziet u na 'gelo..' het gezochte woord in de lijst staan. Raak dat woord in de lijst aan en u vliegt direct naar de juiste pagina. Het werkwoord 'lopen' wordt uitgebreid behandeld en ook de vervoegingen ervan. Een van die vervoegingen is 'gelopen'.
Op de gemarkeerde woorden in de pagina kan doorgetikt worden. Raak zo'n woord aan en u springt naar de pagina van dat woord. Met een veeg naar links kunt u weer terug naar een eerder woord.
Het Muiswerk Woordenboek wordt ontwikkeld en onderhouden door de makers van de Muiswerk oefenprogramma's. Er worden continu nieuwe woorden en nieuwe plaatjes toegevoegd. Het woordenboek is vanuit de windowsversie van Muiswerk en ook vanuit de online versie van Muiswerk op te roepen op ieder moment tijdens het oefenen. Nu zoveel mensen naast hun gewone werkplek ook een smartphone en/of tablet beschikbaar hebben, is het woordenboek ook als zelfstandige 'app' ontwikkeld.
Digitale taal- en rekenprogramma's van Muiswerk zoeken voor elke leerling uit wat hij al beheerst en voor welke onderwerpen hij oefenmateriaal nodig heeft. Vervolgens krijgt iedere leerling een persoonlijk oefenprogramma waar hij zelfstandig aan werkt. Alle oefeningen beginnen met duidelijke uitleg en de programma's reageren met zinnige feedback op de acties van de leerling: ze vertellen de leerling hoe hij de gemaakte fout de volgende keer kan voorkomen, geven tips of noemen de regel opnieuw. De slimme programma's verhogen de leerprestaties van zwakkere leerlingen en bieden uitdaging aan de sterkere leerlingen. Om de cirkel rond te maken rapporteren ze uitgebreid naar het docententeam over de inspanning en de voortgang. Kortom, de slimme didactiek van de programma's houdt iedereen stevig bij de les. Dat bespaart tijd en levert resultaat.

Installeren / Bekijk in Marketplace

Schermafbeeldingen van app


Recensies van gebruikers - ANDROID MARKET

Muiswerk Woordenboek
waarderingen: Android App - Muiswerk Woordenboekwaarderingen: Android App - Muiswerk Woordenboekwaarderingen: Android App - Muiswerk Woordenboekwaarderingen: Android App - Muiswerk Woordenboekwaarderingen: Android App - Muiswerk Woordenboek
burak
op 29 januari 2012
Goede woordenboek
Dit is de beste online woordenboek die ik gezien heb, Ik raad iedereen aan die ook een woordenboek wilt Desnoods kan je het toch verwijnderen
blog comments powered by Disqus

Installeren

InstallerenBekijk in Marketplace MeerQR Code