GE_Quiz

GE_Quiz
Prijs: GRATIS
Categorie: Onderwijs
waarderingen: Android App - GE_Quizwaarderingen: Android App - GE_Quizwaarderingen: Android App - GE_Quizwaarderingen: Android App - GE_Quizwaarderingen: Android App - GE_Quiz 2 waarderingen
Plaatsingsdatum: 4 oktober 2011
Bedrijf: ABN AMRO Bank N.V.
Aantal keer geïnstalleerd: 500+
Grootte: 7,2M
Versie: 1.0.1

Beschrijving

Wat is doorgaans groter: de staatsschuld of het begrotingstekort van een land? Deze en 99 andere vragen worden aan u voorgelegd in de Groot Economische Quiz van ABN AMRO. Met deze quiz test u niet alleen uw economische kennis maar komt u ook tal van interessante zaken te weten, zoals bijvoorbeeld de herkomst van de bedrijfsnaam Shell en het jaar waarin het eerste bedrijfsaandeel werd uitgegeven.
Download de quiz en stuur uw antwoorden voor 15 november 2011 in. Wie weet wordt u de winnaar van de ABN AMRO Groot Economische Quiz 2011 en wint u een unieke prijs: een exclusieve lunch voor twee personen op het hoofdkantoor van ABN AMRO, met Gerrit Zalm (Bestuursvoorzitter) en Han de Jong (Chief Economist).
Inzenddatum gemist? De ABN AMRO Groot Economische Quiz wordt na deze datum aangeboden als zelfkennistest.Tip! In Relevant Magazine, dat ABN AMRO onder haar Preferred Banking-klanten verspreidt, kunt u ca. 10% van de antwoorden vinden. Het magazine is speciaal voor deze quiz digitaal beschikbaar voor iedereen binnen de Relevant-app voor de iPad en op www.ge-quiz.nl.

Installeren / Bekijk in Marketplace

Schermafbeeldingen van app


Recensies van gebruikers - ANDROID MARKET

GE_Quiz
waarderingen: Android App - GE_Quizwaarderingen: Android App - GE_Quizwaarderingen: Android App - GE_Quizwaarderingen: Android App - GE_Quizwaarderingen: Android App - GE_Quiz
rene
op 30 september 2011
Leuk gezelschapsspel
Duurt veel te lang.. Leuk voor oudejaarsavond met een groot gezelschap.. Maar voor nu.. Even niet..
blog comments powered by Disqus

Installeren

InstallerenBekijk in Marketplace MeerQR Code

Gebruikers die dit hebben geïnstalleerd, hebben ook het volgende geïnstalleerd

Gebruikers die dit hebben bekeken, hebben ook het volgende bekeken