Waterpolo Competitie HD

Waterpolo Competitie HD
Prijs: GRATIS
Categorie: Sport
Geen waarderingen
Plaatsingsdatum: 26 januari 2011
Bedrijf: Erwin Zwart
Grootte: 1.32 MB
Versie: 3.3
App Type: iPad

Beschrijving

Na de zeer goed ontvangen waterpolo competitie App voor de iPhone, ook alles in HD voor de iPad! Geoptimaliseerd voor het grotere scherm, voor een nog betere beleving!

Met deze applicatie ben je overal op de hoogte van de standen, uitslagen, wedstrijdschema's en het laatste nieuws van de Nederlandse waterpolo competitie. Bekijk de complete competitie, of voeg pagina's als favoriet toe als je deze graag vaker wil bekijken.

Ben ook altijd op de hoogte van de adresgegevens van alle Nederlandse zwembaden. In de App vind je adresgegevens en contactgegevens, welke offline beschikbaar zijn. Je hoeft deze dus niet te laden. Je kunt deze als contactpersoon toevoegen aan je adresboek of de locatie van het bad laten zien in de Maps applicatie. Zo ga je ook altijd goed voorbereid opweg naar een uitwedstrijd!

Wanneer je dus een waterpolospeler, coach, scheidsrechter of andere betrokkene bent bij de waterpolocompetitie, zal deze applicatie je een hoop te bieden hebben!

Deze App is helemaal up to date met de laatste functies uit het iOS besturingssysteem:
- Retina resolutie voor derde generatie iPad!
- Geschikt voor multitasken
- Wedstrijden toevoegen aan je agenda
- Automatisch roteren aan de hand van de versnellingsmeter

Installeren / Bekijk in App Store

Schermafbeeldingen van app


Recensies van gebruikers

Waterpolo Competitie HD
waarderingen: iPhone/iPad App - Waterpolo Competitie HDwaarderingen: iPhone/iPad App - Waterpolo Competitie HDwaarderingen: iPhone/iPad App - Waterpolo Competitie HDwaarderingen: iPhone/iPad App - Waterpolo Competitie HDwaarderingen: iPhone/iPad App - Waterpolo Competitie HD
door WaterpoloBart
Prima app
Zoals ik in de titel al aangeef: een prima app!Overzichtelijk, favorieten, koppelen met agenda, etc.Maar ik heb wel een vraag: als ik een wedstrijd overneem naar de agenda, waarom rekent de app daar standaard een uur voor, terwijl mijn wedstrijden (kring & district) altijd 45 minuten zijn?
blog comments powered by Disqus

Installeren

InstallerenBekijk in App Store