PEC Zwolle TV

PEC Zwolle TV
Prijs: GRATIS
Categorie: Sport
Geen waarderingen
Plaatsingsdatum: 8 oktober 2015
Bedrijf: TradeCast B.V.
Grootte: 27.51 MB
Versie: 0.51
App Type: Universal (iPhone / iPod Touch / iPad)

Beschrijving

PEC Zwolle TV
De unieke voetbalzender met actueel nieuws, exclusieve content, live uitzendingen, documentaires en achtergronden over de de trost van de Regio Zwolle. Volg alle ontwikkelingen rondom het eerste elftal, en ontdek de vele andere activiteiten (van o.a. van Regio Zwolle United) rondom onze club. Doe zelf mee aan de interactieve programmering en deel jouw clubgevoel. PEC Zwolle TV is de plek waar onze businessclubleden en sponsoren zich audiovisueel aan elkaar kunnen presenteren om optimaal verder verbinding met elkaar te versterken. Samenwerken, onlosmakelijk verbonden in DNA van onze club en onze regio.

De PEC Zwolle TV app is een volledig interactief en digitaal TV kanaal dat 24/7 beschikbaar is, via een actuele programmering en volledig On Demand. Druk simpelweg met je vinger op een video en ontdek de interactieve functies als aanvullende informatie, locatie en speciale links. PEC Zwolle TV maken we samen! Het unieke is dat je als kijker ook zelf gemakkelijk content kan insturen. Stuur jouw unieke beelden vanuit het stadion of stel jouw vraag/opmerking in videovorm via je smartphone of tablet. Download de app en probeer het zelf!

De techniek voor deze revolutionaire voetbal zender is ontwikkeld in de Regio Zwolle door TradeCast B.V., een Zwols bedrijf dat via unieke technische innovaties het mogelijk maakt om wereldwijd betaalbare interactieve TV zenders te exploiteren.

Installeren / Bekijk in App Store

Schermafbeeldingen van app


Recensies van gebruikers

blog comments powered by Disqus

Installeren

InstallerenBekijk in App Store