La Permanence

La Permanence
Prijs: GRATIS
Categorie: Sport
Geen waarderingen
Plaatsingsdatum: 11 mei 2017
Bedrijf: La Permanence
Grootte: 9.57 MB
Versie: 1.0.2
App Type: iPhone / iPod Touch

Beschrijving

Omschrijving
Als je houdt van de koers, geniet van tochtjes op de velo en al het amusement eromheen met je vrienden, is LaP net iets voor jou! Probeer het eens, het is gratis! Ride, Play & Win!

Ride
LaP verzamelt voor jou de tofste cyclespots in Nederland, Vlaanderen en daarbuiten! Verdeeld over zeven categorieën informeren, faciliteren en amuseren we je graag op gebied van de tofste Koerse Kaffees, restaurants, fietsvriendelijke B&B’s, fietsmusea & expo’s, hellingen, kassei- en aankomststroken, fietsenzaken en leuke evenementen! Het platform voor de genietende wielersporter gebruikt en gemaakt door koersliefhebbers!

Stel je eigen Bucket Bike List samen van wielerspots die je altijd nog eens wil aandoen, beklimmen of verkennen!

Play
Het is nooit te laat om een prijsje te rijden! Bezoek zoveel mogelijk spots en spaar toffe premies. Word jij de Flandrien of de Bahamontes van jouw groepje? Je hebt het zelf in de hand door zoveel mogelijk spots te bezoeken. Daarnaast spaar je ook premies bij de aanschaf van producten van onze partners Kwaremont en Il Magistrale in de spots!

Test ook je wielerkennis en ga de strijd met je vrienden aan in de LaP Toto. Altijd lekker om je maten te slim af te zijn en weer lekker wat extra premies te verdienen die je in kan zetten bij het afrekenen in de webshop!

Win!
Al wat premies verzameld? Check dan je verdiende badges onder ‘Win’! Upgrade je sociale status door meer spots te bezoeken, jezelf te verbeteren in de toto en door de fijnproever te worden van Kwaremont en Il Magistrale.

Verzilver daarnaast je premies in de webshop en beloon jezelf ook met zo’n grote 6 liter van Kwaremont, een tof wielerboek, heerlijke koffie, wielerkleding en andere items om je koersbeleving te vergroten!

Je eigen wielerploeg?
Altijd al met je maten of fietsgroepje de uitstraling van een echte wielerploeg willen hebben? Ontwerp een eigen logo, kies een kleur en wij sturen je groep gesoigneerd de weg op! Dankzij onze kledingpartner BioRacer vermijd je designkosten en kan je al vanaf vijf stuks je eigen gepersonaliseerde kleding bestellen! We sturen je uiteraard enkel de weg op met de hoogst waardige kwaliteit van BioRacer, waar o.a. de Nederlandse, Belgische en Duitse selecties meer rondrijden. Informeer naar de mogelijkheden via clubkleding@lap.cc.

Installeren / Bekijk in App Store

Schermafbeeldingen van app


Recensies van gebruikers

La Permanence
waarderingen: iPhone/iPad App - La Permanencewaarderingen: iPhone/iPad App - La Permanencewaarderingen: iPhone/iPad App - La Permanencewaarderingen: iPhone/iPad App - La Permanencewaarderingen: iPhone/iPad App - La Permanence
door Thomasv96
Voor extra fietsplezier!
Deze app geeft meer waarde aan uw fietstochten. Door langs de zogenoemde spots te fietsen krijgt u punten om te verzilveren in de webshop!
La Permanence
waarderingen: iPhone/iPad App - La Permanencewaarderingen: iPhone/iPad App - La Permanencewaarderingen: iPhone/iPad App - La Permanencewaarderingen: iPhone/iPad App - La Permanencewaarderingen: iPhone/iPad App - La Permanence
door Juulvc1992
Juul
Super leuke en handige app. Je kan de spot op een handige manier voor en tijdens het fietsen zien. Ook het premiesysteem vind ik leuk met de leuke producten in de webshop! Ik kijk uit naar de volgende update van de app. Spot, Ride en Pride!!
blog comments powered by Disqus

Installeren

InstallerenBekijk in App Store