GROUPCARD

GROUPCARD
Prijs: GRATIS
Categorie: Sport
Geen waarderingen
Plaatsingsdatum: 27 mei 2016
Bedrijf: Groupcard B.V.
Grootte: 4.21 MB
Versie: 1.0
App Type: Universal (iPhone / iPod Touch / iPad)

Beschrijving

App voor registratie deelname activiteiten of aanwezigheid bij evenementen.

Met behulp van de App kunnen organiserende (sport)verenigingen en (sport)aanbieders eenvoudig en snel de deelnemers registreren die deelnemen aan hun activiteiten of die hun evenement bezoeken.

Deelname/aanwezigheid kan worden geregistreerd door het scannen van een barcode, of eventueel door handmatige registratie van een (kaart)nummer. De App biedt een overzicht van de registraties en een mogelijkheid om een registratie ongedaan te maken.

Gebruiker kan er voor kiezen eerst een kaart te registreren, en dan uit de beschikbare activiteiten te kiezen welke geregistreerd moet worden (handig bij kaarthouders die verschillende opties hebben), of door een activiteit te kiezen en daar vervolgens kaarten/deelnames bij te registreren (handig als bij 1 evenement grotere aantallen deelnemers moeten worden geregistreerd).

De App maakt onderdeel uit van het geheel aan faciliteiten dat GROUPCARD biedt op gebied van sportstimulering en stimulering van activiteiten op cultureel gebied. Registratie van deelname, al dan niet na voorinschrijving, biedt inzicht in de (sport)deelname bij de verschillende aanbieders of aanwezigheid bij evenementen en helpt het aanbod zo goed mogelijk op de doelgroep af te stemmen.

Installeren / Bekijk in App Store

Schermafbeeldingen van app


Recensies van gebruikers

blog comments powered by Disqus

Installeren

InstallerenBekijk in App Store